Specialdesignede arrangementer & events

 

Teamdag & tipifest

Årets sommerfest for 70 Hydac medarbejdere var den ultimative outdoor-oplevelse med tipi-fest under stjernerne, madlavning over bål og teambuilding-aktiviteter hvor strategi og samarbejde blev udviklet.

Hydac ønskede et heldagsarrangement med overnatning samt at arrangementet skulle være primitivt med et twist. Aktiviteten skulle danne grundlag for at arbejde med strategi og forståelse af egne og kollegers roller og ansvarsområder.

Resultatet blev teambuilding-aktiviteten Save Tongo, der er en kompleks aktivitet, hvor holdene skal samarbejde om at genopbygge det borgerkrigsramte u-land Tongo. Heriblandt skulle der oprettes infrastruktur, sundhedsvæsen og landbrug. Derefter fulgte en Outdoor Cooking Challenge, hvor deltagerne prøvede kræfter med madlavning over bål. Inden deltagerne gik i seng i tipierne, blev dagen afsluttet med lejrbål, live-musik og fest under stjernerne.  

Temafester

Giv firmafesten et løft med et festligt tema. Vores dygtige og kreative event-koordinatorer kan hjælpe jer med at få jeres tema til at skinne igennem. Herregårdens omgivelser og lokaler danner de perfekte rammer til diverse temafester. Eksempelvis er riddersalen perfekt til en autentisk middelalderfest.

Vi har stor erfaring med at afholde temafester på Gammelrøj Herregård og har blandt andet dekoreret op til 80’er fest, afterski party og til en aften under stjernerne. Kun fantasien sætter grænser.   

Produktlancering

Afhold en produktlancering i Gammelrøj Herregårds smukke rammer. Vi klarer alt det praktiske og skaber rammerne for jeres ønsker til produktlanceringen, så I kan fokusere på at præsentere budskabet.

Vi har stor erfaring med afholdelse af kunde-events og produktlanceringer og ser muligheder i stedet for begrænsninger for at sikre at jeres arrangement bliver lidt ud over det sædvanlige.