Firmafest på Gammelrøj Herregård

Til firmaets store fejringer

Firmafest på Gammelrøj Herregård 

Firmafestpakker

Hos Gammelrøj Herregård kan vi godt lide at gøre tingene så nemme for jer som muligt. Derfor har vi samlet en række festpakker der passer til ethvert behov. Festpakkerne er perfekte til årets firmafest, hvor I kan vælge den klassiske fest, et roligt aftenarrangement eller den helt store teamoplevelse med både fest & teambuilding. I kan efterfølgende finjustere jeres festpakke så den passer til jeres behov ud fra vores mange forskellige opgraderingsmuligheder. 

Klassisk firmafest

Saml jeres medarbejdere til årets firmafest på Gammelrøj Herregård. Indeholder 3-retters menu, fri øl, vin & vand.

Se vores opgraderingsmuligheder og skræddersy jeres idéelle firmafest efter jeres behov.


Pris fra kr. 725,- pr person inkl. moms 

Vi tager forbehold for prisændringer

Firmafest med teambuilding

Bring stemningen helt i vejret når I forinden firmafesten bliver rystet sammen af en af vores teambuilding-aktiviteter. Indeholder 3-retters menu, fri øl, vand & vin samt en teambuilding-aktivitet. Se vores tilkøb og skræddersy jeres ideelle firmafest efter jeres behov.

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

Hverdagsarrangement med teambuilding

 

Kom tættere på hinanden med det perfekte arrangement til en hyggelig hverdagsaften i selskab med kollegaerne. Indeholder 2-retters aftenbuffet og en teambuilding-aktivitet. Se vores tilkøb og skræddersy jeres ideelle arrangement efter jeres behov.

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

Kontakt os 

Vi har mange års erfaring og ved at vores kunders behov kan variere. Vi sætter en ære i at være fleksible så jeres firmafest lever op til jeres forventninger. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker og modtag et uforpligtende tilbud.   

Kontakt os 


Bemærkninger: