Møde & konference på Gammelrøj Herregård

Til firmaets store tanker 

Møde & konference

Mødepakker

Hold jeres dags- eller heldagsmøde med eller uden teambuilding. Vores mødepakker er sammensat så I får det meste ud af jeres tid sammen på Gammelrøj Herregård.
  Se mere  →

Konferencepakker

Har I behov for mere tid sammen, kan I overnatte på Gammelrøj Herregård. Vælg mellem 1 eller 1½ døgns konference med eller uden teambuilding.  
  Se mere → 

Mødepakker

Dagsmøde 

Hold jeres dagsmøde i Gammelrøj Herregårds naturskønne og idylliske omgivelser. Pakken inkluderer 8 timers dagsmøde, AV- og mødeudstyr, mødelokale og forplejning.  

Fra kr. 449,- pr. person inkl. moms

Dagsmøde med teambuilding

Kombiner dagsmødet med en aktiv mødepause og styrk samarbejdet. Pakken inkluderer 8 timers dagsmøde, AV- og mødeudstyr, mødelokaler, forplejning & teambuilding-aktivitet.  

Fra 745,- pr. person inkl. moms

Heldagsmøde

Heldagsmødet er til jer der vil have så meget ud af dagen som muligt og slutte af med en hyggelig middag. Pakken inkluderer 12 timers heldagsmøde, AV- og mødeudstyr, mødelokaler & forplejning.

Fra kr. 695,- pr. person inkl. moms

Heldagsmøde med teambuilding

Oplev en vaskeægte teamdag, hvor I udover selve mødet får en fællesoplevelse og afslutter med en hyggelig middag. Pakken inkluderer 12 timers heldagsmøde, AV- og mødeudstyr, mødelokaler, forplejning & teambuilding-aktivitet

Fra kr. 985,- pr. person inkl. moms

Konference pakker

Døgnkonference 

Overnat på idylliske Gammelrøj Herregård og få mest muligt ud af jeres møde. Pakken inkluderer 24 timers konference, AV- og mødeudstyr, mødelokale, forplejning & overnatning. 

Fra kr. 995,- pr. person inkl. moms

Døgnkonference med teambuilding

Få en aktiv pause i det lange møde når I kombinerer konferencen med teambuilding. Pakken inkluderer 24 timers konference, AV- og mødeudstyr, mødelokale, forplejning, overnatning & teambuilding-aktivitet. 

Fra kr. 1.285,- pr. person inkl. moms

1½ døgnskonference

Få masser af tid og ro til at fordybe jer og nyd hinandens selskab over lækre middage. Pakken inkluderer 36 timers konference, AV- og mødeudstyr, mødelokale, forplejning & overnatning. 

Fra kr. 1.444,- pr. person inkl. moms

1½ døgnkonference med teambuilding

Kom tættere på hinanden gennem teambuilding, gode middage og masser af tid til fordybelse. Pakken inkluderer 36 timers konference, AV- og mødeudstyr, mødelokale, forplejning, overnatning & teambuilding-aktivitet. 

Fra kr. 1.745,- pr. person inkl. moms

Lokaler & faciliteter

Gammelrøj Herregård ligger tæt på Kolding by og motorvejen, men samtidigt afsides omgivet af skov og marker, der giver jer rolige og idylliske rammer til et godt møde eller konference.

Vi har forskellige hyggelige mødelokaler kan tilpasses efter jeres behov og antal af deltagere. Har I behov for overnatning, har Gammelrøj Herregård 19 dobbeltværelser samt 7 badeværelser på gangen. Overnatning på dobbeltværelse er inkluderet i alle konferencepakker. 

 

Kontakt os

Vi har mange års erfaring og ved at vores kunders behov kan variere. Vi sætter en ære i at være fleksible så jeres møde eller konference lever op til jeres forventninger. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker og modtag et uforpligtende tilbud.   

Kontakt os 


Bemærkninger: