Madlavningsarrangementer på Gammelrøj Herregård 

Til firmaets store smagsoplevelser

Madlavning med kollegerne

Madlavning & teambuilding

 

Madlavningsarrangementer den perfekte teambuilding-aktivitet til jer der ønsker at styrke samarbejdet, få en velsmagende fællesoplevelse og så får I tilmed nogle nye færdigheder i madlavning. I vores madlavningsarrangementer er der et element af konkurrence og I får mulighed for at udfordre jeres egenskaber som kok og servere jeres madkunst for jeres kollegaer. Prøv kræfter med madlavning i det fri eller hvad det vil sige at være en del af et professionelt og moderne køkken.   

Creative Cooking Challenge

 

Oplev gastronomisk teambuilding krydret med konkurrenceelementer i Creative Cooking Challenge. I får vejledning, sparring og bedømmelse undervejs og afslutter med en lækker selvtilberedt middag i fællesskab. 

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

Outdoor Cooking Challenge

 

Oplev en gastronomisk outdoor konkurrence, når I skal tilberede en 2-retters menu over åben ild. I får kyndig vejledning og bedømmelse af en kyndig instruktør og I skal samarbejde undervejs for at lave maden, men også for at skaffe ingredienser igennem små og sjove aktiviteter.  

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

 

Kontakt os 

Vi har mange års erfaring og ved at vores kunders behov kan variere. Vi sætter en ære i at være fleksible så jeres arrangement lever op til jeres forventninger. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker og modtag et uforpligtende tilbud.   

Kontakt os 


Bemærkninger: