Mad ud af Huset Menuer

Gammelrøj Herregård tilbyder veltilberedt mad ud af huset til firmaets fester og arrangementer. Vores mange forskellige menuer sikrer at der er store smagsoplevelser til enhver lejlighed. Vores mad bliver tilberedt, så der er mindst muligt forberedelse i det for jer, så I kan nyde jeres arrangement og kollegers selskab. 

Vi leverer mad ud af huset i Kolding og byens store opland - vi kører med andre ord, gerne til eksempelvis Fredericia, Vejle og Haderslev.  

Buffet menuer

3-retters menuer

Julefrokost

Bestilling af Mad ud af Huset

Bestil mad ud af huset til dit arrnagement idag. Ved større arrangementer, bestil da gerne senest 10 dage forinden arrangementets afholdelse.

Du kan vælge selv at afhente maden hos vores samarbejdspartner, Den Gyldne Hane i Kolding, eller få det leveret lige til døren. Når du modtager maden, leveres alt det kolde klart til at stille på bordet i fade og skåle. Det varme leveres i foliebakker som holder på varmen og er pakket i termokasser. Hvis man ikke ønsker at servere maden i foliebakkerne, skal man sørge for at have noget klat til at servere det på. Ligeledes bør man have et spækbræt og en god kniv, hvis der er stege der skal skæres samt "ta-tøj" til retterne. 

Kontakt os 


Bemærkninger: