Gammelrøj Herregård

TIL FIRMAETS STORE ØJEBLIKKE

Gammelrøj Herregård

Til firmaets store øjeblikke

Vi skaber oplevelser og store øjeblikke der bringer mennesker sammen gennem fester og arrangementer. Gammelrøj Herregård har med sin centrale og samtidigt afsidiges beliggenhed mulighed for at danne ramme om vores kunders vildeste drømme. Igennem gennemsigtige prisstrukture og processer skaber vi den forventede tillid mellem os og vores kunder, der sikrer at alle arrangementer lever op til vores kunders forventninger.  

Vi har mangeårig erfaring med at skabe firmaarrangementer af høj kvalitet, store som små, klassiske såvel som specialdesignede. 

En herregård med historie

Gammelrøj er fra gammel tid en lille herregård som stammer helt tilbage til 1600-tallet. I 1800-tallet blev dele af Gammelrøj, som vi ser det i dag, opført af materialer der delvist stammer fra Koldinghus Slot efter dets nedbrænding i 1808.

Gennem de seneste år er herregården blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for stedets historie. Blandt andet er gulvene af samme type som det der ligger i riddersalen på Koldinghus Slot. Dette, sammen med de gamle rustninger, gamle våben og de synlige bjælker, sender stemningen tilbage til den tid hvor den oprindelige herregård lå på stedet.  

Kontakt os 

En konfirmationsfest er for konfirmanden og forældrene en længe ventet festdag, som naturligvis skal være en mindeværdig dag.

Hos Gammelrøj Herregård har vi både omgivelserne, lokalerne samt servicen til at sørge for, at jeres konfirmand får en fest, han eller hun sent vil glemme. I kan vælge at holde festen i vores autentiske og historiske Riddersal blandt synlige bjælker, gamle våben og ridderrustninger, mens det ligeledes er muligt at benytte vores skønne Festpavillion i parken, som har plads til 200 mennesker.

Kontakt os 


Bemærkninger: