Sommerfest på Gammelrøj Herregård

Til firmaets store øjeblikke

Sommerfest

Sommerfestpakker

Gammelrøj Herregård danner de perfekte rammer for firmaets sommerfest, hvor I omgivet af marker og skov vil komme tættere på naturen og hinanden. Hvad end I er til den klassiske fest eller ønsker at skrue helt op for sommerstemningen med grill-mad og aktiviteter, har vi festpakker der leverer en uforglemmelig sommerfest.  

Klassisk Sommerfest 

Nyd årets sommerfest i naturskønne og historiske rammer på Gammelrøj Herregård. Indeholder 3-retters menu samt fri øl, vin & vand. Se vores opgraderingsmuligheder og få en sommerfest efter jeres behov. 

Fra 725- pr. person inkl. moms

Vi tager forbehold for prisændringer

Sommerfest med teambuilding

Kombiner sommerfesten med teambuilding og kom tættere på hinanden. Indeholder 3-retters menu, fri øl, vin & vand samt en teambuilding-aktivitet. Se vores opgraderingsmuligheder og få en sommerfest efter jeres behov.

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

BBQ-fest med teambuilding

Oplev smagen af sommer, når I får en lækker grill-menu og får en fællesoplevelse der styrker samarbejdet igennem en af vores teambuilding-aktiviteter.  Se vores opgraderingsmuligheder og få en sommerfest efter jeres behov.

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

Kontakt os

Vi har mange års erfaring og ved at vores kunders behov kan variere. Vi sætter en ære i at være fleksible så jeres sommerfest lever op til jeres forventninger. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker og modtag et uforpligtende tilbud.   

Kontakt os 


Bemærkninger: