Julefrokost på Gammelrøj Herregård

Julefrokostpakker

Tak jeres kolleger for den gode indsats med en fantastisk julefest. På Gammelrøj Herregård kan I holde jeres julefrokost i smukke og historiske rammer med plads til store og små selskaber. Vores julefrokostpakker indeholder alt det der skal til for at holde en fantastisk julefrokost og vores opgraderingsmuligheder giver rig mulighed for at forkæle jeres kolleger yderligere. 

Klassisk julefrokost

Nyd en traditionel julefrokost i Gammelrøj Herregårds smukke og historiske rammer. Indeholder traditionel stor dansk julebuffet. Se opgraderingsmuligheder og sammensæt jeres ideelle julefrokost efter jeres behov.

Fra 510,- pr. person inkl. moms

Julefrokost med teambuilding

Kom tættere på hinanden når I kombinerer den traditionelle julefrokost med teambuilding.  Indeholder traditionel stor dansk julebuffet & 1,5 times teambuilding-aktivitet. Se opgraderingsmuligheder og sammensæt jeres ideelle julefrokost efter jeres behov.

Ring og forhør - Tlf. 3131 1773

Kontakt os

Vi har mange års erfaring og ved at vores kunders behov kan variere. Vi sætter en ære i at være fleksible så jeres julefrokost lever op til jeres forventninger. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker og modtag et uforpligtende tilbud.   

Kontakt os 


Bemærkninger: