Mad ud af huset

TIL LIVETS STORE ØJEBLIKKE

Mad ud af Huset Menuer

Hos Gammelrøj Herregård tilbyder vi spændende og veltilberedt mad ud af huset til fester og arrangementer. Vores mange forskellige menuer sikrer at der er smagsoplevelser til hver en lejlighed. Vores mad bliver tilberedt, så der er mindst muligt forberedelse i det for jer, da det sikrer jer den bedste og mest afslappende løsning i forbindelse med jeres festforberedelser.

Vi leverer både mad ud af huset i Kolding og byens store opland – vi kører med andre ord gerne til eksempelvis Fredericia, Vejle og Haderslev.

Buffet menuer

3-retters menuer

Julefrokost menuer

Bestilling af Mad ud af Huset

Bestil mad ud af huset til dit arrangement i dag. Ved større arrangementer bestil da gerne senest 10 dage forinden arrangementets afholdelse.

 

Du kan vælge selv at afhente maden hos vores samarbejdspartner, Den Gyldne Hane i Kolding, eller få det leveret lige til døren.  Når du modtager maden, leveres alt det kolde klart til at stille på bordet i fade og skåle. Det varme leveres i foliebakker som holder på varmen og er pakket i termokasser. Hvis man ikke ønsker at servere maden i foliebakkerne, skal man sørge for at have noget klar til at servere det på. Ligeledes bør man have et spækbræt og en god kniv, hvis der er stege der skal skæres samt ”ta-tøj” til retterne.

Levering
Når der bestilles mad ud af huset fra Gammelrøj Herregård leverer vi til festadressen.
Levering i postnr. 6000 Kolding, kr. 150,-
Levering op til 30 km, kr. 275,-
Levering andre steder aftales ved bestilling

Kontakt os 

Bemærkninger: