Gammelrøj Herregård

TIL LIVETS STORE ØJEBLIKKE

Gammelrøj Herregård

TIL LIVETS STORE ØJEBLIKKE

Til livets store øjeblikke

Vi skaber oplevelser og store øjeblikke der bringer mennesker sammen gennem fester og arrangementer. Gammelrøj Herregård har med sin centrale og samtidigt afsides beliggenhed mulighed for at danne ramme om vores kunders vildeste drømme. Igennem gennemsigtige prisstrukture og processer skaber vi den forventede tillid mellem os og vores kunder, der sikrer at alle arrangementer lever op til vores kunders forventninger.  

En herregård med historie

Gammelrøj er fra gammel tid en lille herregård som stammer helt tilbage til 1600-tallet. I 1800-tallet blev dele af Gammelrøj, som vi ser det i dag, opført af materialer der delvist stammer fra Koldinghus Slot efter dets nedbrænding i 1808.

Gennem de seneste år er herregården blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for stedets historie. Blandt andet er gulvene af samme type som det der ligger i riddersalen på Koldinghus Slot. Dette sender stemningen tilbage til den tid hvor den oprindelige herregård lå på stedet.  

Fremvisning af herregården 

På Gammelrøj Herregård har vi hyggelige og idylliske selskabslokaler i forskellige størrelser samt en festpavillion med kapacitet op til 275 gæster. 

Vi viser gerne vores herregård frem og hjælper jer igennem planlægningsfasen – fra forslag til menu til dekoration osv. På en fremvisning kan I udover at se de smukke omgivelser, snakke med vores erfarne festkoordinator som kan vejlede jer i forhold til hvordan vi kan skabe de ideelle rammer for jeres arrangement. 

Kontakt os 

Bemærkninger: