Bryllup

TIL LIVETS STØRSTE ØJEBLIK

Bryllup

TIL LIVETS STORE ØJEBLIKKE

Gammelrøj Herregård er den perfekte ramme for en romantisk og idyllisk bryllupsfest. Hvad enten I drømmer om den intime bryllupsfejring eller den store bryllupsfest, har vi kapaciteten og sørger for at I får en uforglemmelig dag i kærligheden tegn.

Herregården ligger tæt på Kolding by og samtidigt afsides i et naturskønt område, hvor skoven og markerne sætter den perfekte idylliske kulisse for et romantisk bryllup.

 

Bryllup

Drømmer I om en bryllupsfest der er autentisk og kombinerer moderne gastronomi med historiske rammer?

På Gammelrøj Herregård kan I udleve jeres drøm om det perfekte bryllup, når I selv sammensætter jeres bryllupsfest ud fra vores udvalg af bryllupspakker og menuer. Desuden tilbyder Gammelrøj Herregård 19 værelser, der giver jer og jeres bryllupsgæster mulighed for overnatning i forbindelse med bryllupsfesten.

Bryllupspakker        Bryllupsmenuer

Fremvisning af bryllupslokalerne

På Gammelrøj Herregård har vi hyggelige og idylliske selskabslokaler i forskellige størrelser, en festpavillion med kapacitet op til 275 gæster samt 19 værelser til overnatning efter festen.

Vi viser gerne vores herregård frem og hjælper jer igennem planlægningsfasen – fra forslag til bryllupsmenu til dekoration osv. På en fremvisning kan I udover at se de romantiske omgivelser, snakke med vores erfarne festkoordinator som kan vejlede jer i forhold til hvordan vi kan skabe de ideelle rammer for jeres bryllup. 

Kontakt os 





Bemærkninger:

 

 

Bryllupspakker

Sammensæt jeres ideelle bryllupsfest ud fra vores festpakker og menuer. Vi sætter en ære i at tilbyde gennemsigtige priser på vores pakker der indeholder alt hvad en god fest kræver. På den måde er vi sikre på, at vi lever op til vores kunder forventninger og I slipper for ubehagelige efterregninger.  

Klassisk Bryllup

Herregårdsbryllup

Gourmet Bryllup

Klassisk Bryllup

Klassisk Bryllup - 8 timer

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Klassiske Menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin 
  • Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
  • 8 timers festarrangement

Pris pr. person kr. 795,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Klassisk Bryllup - 10 timer

  • Start kl. 16.00 med kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Klassiske Menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
  • Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
  • 10 timers festarrangement

Pris pr. person kr. 941,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Herregårdsbryllup

Herregårdsbryllup - 8 timer

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Herregårdsmenukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin 
  • Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
  • 8 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 945,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.

Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Herregårdsbryllup - 10 timer

  • Start kl. 16.00 Kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Herregårdsmenukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
  • Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
  • 10 timers festarrangement

Pris pr. person kr. 1.091,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.

Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Gourmet Bryllup

Gourmet Bryllup - 8 timer

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Gourmet Menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin 
  • Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
  • 10 timers festarrangement

Pris pr. person kr. 1.124,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Gourmet Bryllup - 10 timer

  • Start kl. 16.00 Kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Gourmet Menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
  • Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
  • 10 timers festarrangement

Pris pr. person kr. 1.270,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.

Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Bryllupsmenuer

Vores forskellige menuer sikrer at der er noget for enhver smag. I menuerne finder I både retter fra det gode gamle køkken og det der er lidt ud over det sædvanlige. Retterne kan tilpasses individuelt, så de tager hensyn til diverse allergier hos jeres gæster samt veganere & vegetarer.  

Klassisk Menukort

Se menu

Herregårdsmenukort

Se menu

Gourmet Menukort

Se menu

Natmad

Se menu

Klassisk Menukort

Klassisk Menukort

FORRETTER

TARTELETTER
2 tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille

REJECOCKTAIL
Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør

HJEMMELAVET HØNSESALAT
Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør

TUNMOUSSE MED REJER
Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

HOVEDRETTER

GAMMELDAGS SVINEKAM MED SPRØD SVÆR
Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce

SPRÆNGT OKSEBRYST
Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod

KALVESTEG STEGT SOM VILDT
Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce

GAMMELDAGS  OKSESTEG
Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce

DESSERTER

PANDEKAGER MED IS OG FRISK FRUGT
Serveres med chokoladesauce og flødeskum

GAMMELRØJS ISLAGKAGE
med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

FRISK FRUGTSALAT
Serveres med rørt vanilleis og chokolade

FROMAGE EFTER ØNSKE
Serveres med chokolade, frugt og flødesauce

BUFFÉT

FORRET

Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør

HOVEDRET

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

VALGFRI DESSERT

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller

Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.

Herregårds Menukort

Herregårds Menukort

FORRETTER

VARMRØGET LAKS MED GLASERET HONNING
Serveres med concasse af tomat & gul peber. 
Dertil sauce verte

 

CREMET JORDSKOKKESUPPE MED KRYDDERURTER & BACON
Anrettes med persilleolie

 

CARPACCIO AF RØGET OKSE
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager & pluksalat

 

UDVALG AF TAPAS
Tærte med svampe, flødeost & røget skinke
2 slags bruchetta
Anrettes med sæsonens salat & krydderurter

 

HOVEDRETTER

HELSTEGT OKSEFILET
Serveres med sæsonens friske grøntsager, tomatsalat, pommes rossolles & rødvinssauce
(Tillæg for oksemørbrad +50,-)

 

SAFTIG KALV
Stegt kalvecuvette med citron & rosmarin
Anrettes med pommes anna, sæsongrønt & mild pebersauce

 

 

PROVENCESTEGT DYRERYG
Stegt med bacon & krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte kartofler, årstidens grønt & flødevildtsauce (+40,- pr. person) 

 

ROSASTEGT KALVEFILET
Anrettes på bagte rodfrugter & timiankartofler
Serveres med fyldt tomat, spæde grøntsager & cognacsauce

 

DESSERTER

FRANSK CHOKOLADEKAGE
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter & frisk frugt

 

KLASSISK TIRAMISU
Italienske ladyfingers marineret i mocca
Lagt i lag med mascarponecreme & jordbær

 

BAILEY PANACOTTA
Serveres med champagnesorbet, citronmelisse, marineret frugt & chokolade 

 

GAMMELRØJS ISLAGKAGE
med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

 

 

BUFFET

 

FORRET

Varmrøget laks med krydderurtepesto & citron anrettet på spæde salater
Indbagt kyllingrbryst i soufflefars med saute af kål

 

HOVEDRET

Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
Helstegt oksefilet med rosmarin & timian
Farseret kalkunbryst stegt med bacon & krydderurter
Halv kartoffel, bagt og gratineret med pommes duchesse
Små stegte kartofler med krydderier
Al dente pasta vendt i pebertapanade
Årstidens friske salater & grønt
Hvedekernesalat med små bagte tomater & grillede peber
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

 

DESSERT

Gammelrøjs iskage med karamel, mandler & chokolade.
Pyntet med bær.

Gourmet Menukort

Gourmet Menukort

4 RETTERS

FORRETTER

DUET AF BERBERIAND
Røget bryst med appelsin & karamel
Andepaté med portvin
Serveres med krydderurtesalat

 

HUMMERBISQUE
Anrettes med skaldyr, urter & trøffelolie

 

RØGET DYREKØLLE
Carpaccio af røget dyrekølle
Serveres krydderurtesalat & ravigottecreme 

 

MELLEMRETTER

FOIE GRAS TERINNE 
Anrettes med ristet maltbrød, syltede tomater, ristede mandler & friseesalat

 

LANGTIDSBRASSIERET SVINEKÆBE
Anrettes i morkelsky
Dertil puré af pastinak

 

TÅRN AF SKALDYR & SVAMPE
Anrettes i intens sky med chili & krydderurter
Serveres med marinerede spæde grøntsager

 

HOVEDRETTER

COGNACFLAMBERET OKSEMØRBRAD BAGT MED FOIE GRAS 
Serveres med skovsvampestuvning i kartoffelkurv, spæde grøntsager, smørpisket mandeiraglace & kartoffelsouffle

 

DYREFILET I KASTANIE & SOUFFLEFARS
Helstegt dyrefilet bagt i fars med kastanier & krydderurter
Anrettes med tærte af kartoffel & gulerødder
Serveres med marinerede svampe, terrine af rodfrugter & portvinssauce 

 

KALVEMØRBRAD WELLINGTON
Indbagt med landskinke & champignon i butterdej
Serveres med pommes anna, tomat duxelles, ærter franchaise, bønner i bacon & skalotteløgsglace

 

DESSERTER

FRANSK CHOKOLADEKAGE
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter & frisk frugt

 

PÆRE- & MARCIPANTÆRTE
Serveres med vaniljeis, creme fraiche, frugtcoulis & bær 

 

BAILEY PANACOTTA
Serveres med champagnesorbet, citronmelisse, marineret frugt & chokolade 

 

 

 

BUFFÉT

 

FORRET

Letrøget andebryst serveret på syltede rødløg & pluksalat
Alt godt fra havet - symfoni af fisk & skaldyr anrettet på spæde salater & dressing
Terrine af forskellige svampe svøbt i landskinke og anrettet med tomatkompot

 

 

HOVEDRET

Oksemørbrad stegt med friske krydderurter
Langtidsstegt svinebryst i intens sauce med brunoise af urter
Mør og rosastegt kalvecuvette med citron & rosmarin
Kompot af forskellige løg
Salat af perlebyg med krydderurter & knust feta
Små svampetimbaler
Bagt sæsongrønt i koncentreret persillepesto 
Kartoffelsouffle
Pommes anna
Bordelaise sauce lavet på rødvin

 

 

DESSERT

Udvalg af kage, fromage, iskage, kransekage & frugt 

Natmad

Natmad

VÆLG ÉN AF DE FØLGENDE MULIGHEDER

Trekantsandwich med forskelligt fyld 

Frikadeller med kartoffelsalat

Suppe efter ønske
Kartoffel/porre, klar, asparges, gullasch, karry eller fransk løgsuppe

Biksemad med rugbrød, rødbeder & spejlæg

Æggekage med bacon, tomat, rødbeder & purlæg

Hotdogs med det hele

Skipperlabskovs med smør, rødbeder & purløg

Tapasbord med pølser, oste, paté, tapanader, oliven & godt rustikt brød (+20,- kr. pr. person) 

Stort pølsebord med lune retter & pålæg (+25,- kr. pr. person)