
Bryllup
TIL LIVETS STORE ØJEBLIKKE
Gammelrøj Herregård er den perfekte ramme for en romantisk og idyllisk bryllupsfest. Hvad enten I drømmer om den intime bryllupsfejring eller den store bryllupsfest, har vi kapaciteten og sørger for at I får en uforglemmelig dag i kærligheden tegn.
Herregården ligger tæt på Kolding by og samtidigt afsides i et naturskønt område, hvor skoven og markerne sætter den perfekte idylliske kulisse for et romantisk bryllup.

Bryllup
Drømmer I om en bryllupsfest der er autentisk og kombinerer moderne gastronomi med historiske rammer?
På Gammelrøj Herregård kan I udleve jeres drøm om det perfekte bryllup, når I selv sammensætter jeres bryllupsfest ud fra vores udvalg af bryllupspakker og menuer. Desuden tilbyder Gammelrøj Herregård 19 værelser, der giver jer og jeres bryllupsgæster mulighed for overnatning i forbindelse med bryllupsfesten.
Fremvisning af bryllupslokalerne
På Gammelrøj Herregård har vi hyggelige og idylliske selskabslokaler i forskellige størrelser, en festpavillion med kapacitet op til 275 gæster samt 19 værelser til overnatning efter festen.
Vi viser gerne vores herregård frem og hjælper jer igennem planlægningsfasen – fra forslag til bryllupsmenu til dekoration osv. På en fremvisning kan I udover at se de romantiske omgivelser, snakke med vores erfarne festkoordinator som kan vejlede jer i forhold til hvordan vi kan skabe de ideelle rammer for jeres bryllup.
Kontakt os

Bryllupspakker
Sammensæt jeres ideelle bryllupsfest ud fra vores festpakker og menuer. Vi sætter en ære i at tilbyde gennemsigtige priser på vores pakker der indeholder alt hvad en god fest kræver. På den måde er vi sikre på, at vi lever op til vores kunder forventninger og I slipper for ubehagelige efterregninger.
Klassisk Bryllup
Klassisk Bryllup - 8 timer
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Klassiske Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 8 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 795,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Klassisk Bryllup - 10 timer
- Start f.eks kl. 16.00 med kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Klassiske Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 10 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 941,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Herregårdsbryllup
Herregårdsbryllup - 8 timer
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Herregårdsmenukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 8 timers festarrangement
Pris pr. person, kr. 945,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Herregårdsbryllup - 10 timer
- Start f.eks kl. 16.00 Kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Herregårdsmenukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 10 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.091,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Gourmet Bryllup
Gourmet Bryllup - 8 timer
- Sablet velkomstdrink og snacks
- 4 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Gourmet Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med kransekage
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 8 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.075,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Gourmet Bryllup - 10 timer
- Start f.eks kl. 16.00 Kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
- Sablet velkomstdrink
- 4 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Gourmet Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med kransekage
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 10 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.221,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 155,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Bryllupsmenuer
Vores forskellige menuer sikrer at der er noget for enhver smag. I menuerne finder I både retter fra det gode gamle køkken og det der er lidt ud over det sædvanlige. Retterne kan tilpasses individuelt, så de tager hensyn til diverse allergier hos jeres gæster samt veganere & vegetarer.
Klassisk Menukort
Klassisk Menukort
FORRETTER
TARTELETTER
2 tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille
REJECOCKTAIL
Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør
HJEMMELAVET HØNSESALAT
Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør
TUNMOUSSE MED REJER
Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør
HOVEDRETTER
GAMMELDAGS SVINEKAM MED SPRØD SVÆR
Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce
SPRÆNGT OKSEBRYST
Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod
KALVESTEG STEGT SOM VILDT
Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce
GAMMELDAGS OKSESTEG
Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce
DESSERTER
PANDEKAGER MED IS OG FRISK FRUGT
Serveres med chokoladesauce og flødeskum
GAMMELRØJS ISLAGKAGE
med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær
FRISK FRUGTSALAT
Serveres med rørt vanilleis og chokolade
FROMAGE EFTER ØNSKE
Serveres med chokolade, frugt og flødesauce
BUFFÉT
FORRET
Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør
VALGFRI DESSERT
Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.
Herregårds Menukort
Herregårds Menukort
FORRETTER
VARMRØGET LAKS MED GLASERET HONNING
Serveres med concasse af tomat & gul peber.
Dertil sauce verte
CREMET JORDSKOKKESUPPE MED KRYDDERURTER & BACON
Anrettes med persilleolie
CARPACCIO AF RØGET OKSE
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager & pluksalat
UDVALG AF TAPAS
Tærte med svampe, flødeost & røget skinke
2 slags bruchetta
Anrettes med sæsonens salat & krydderurter
HOVEDRETTER
HELSTEGT OKSEFILET
Serveres med sæsonens friske grøntsager, tomatsalat, pommes rossolles & rødvinssauce
(Tillæg for oksemørbrad +50,-)
SAFTIG KALV
Stegt kalvecuvette med citron & rosmarin
Anrettes med pommes anna, sæsongrønt & mild pebersauce
PROVENCESTEGT DYRERYG
Stegt med bacon & krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte kartofler, årstidens grønt & flødevildtsauce (+40,- pr. person)
ROSASTEGT KALVEFILET
Anrettes på bagte rodfrugter & timiankartofler
Serveres med fyldt tomat, spæde grøntsager & cognacsauce
DESSERTER
FRANSK CHOKOLADEKAGE
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter & frisk frugt
KLASSISK TIRAMISU
Italienske ladyfingers marineret i mocca
Lagt i lag med mascarponecreme & jordbær
BAILEY PANACOTTA
Serveres med champagnesorbet, citronmelisse, marineret frugt & chokolade
GAMMELRØJS ISLAGKAGE
med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær
BUFFET
FORRET
Varmrøget laks med krydderurtepesto & citron anrettet på spæde salater
Indbagt kyllingrbryst i soufflefars med saute af kål
HOVEDRET
Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
Helstegt oksefilet med rosmarin & timian
Farseret kalkunbryst stegt med bacon & krydderurter
Halv kartoffel, bagt og gratineret med pommes duchesse
Små stegte kartofler med krydderier
Al dente pasta vendt i pebertapanade
Årstidens friske salater & grønt
Hvedekernesalat med små bagte tomater & grillede peber
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør
DESSERT
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler & chokolade.
Pyntet med bær.
Gourmet Menukort
Gourmet Menukort
4 RETTERS
FORRETTER
DUET AF BERBERIAND
Røget bryst med appelsin & karamel
Andepaté med portvin
Serveres med krydderurtesalat
HUMMERBISQUE
Anrettes med skaldyr, urter & trøffelolie
RØGET DYREKØLLE
Carpaccio af røget dyrekølle
Serveres krydderurtesalat & ravigottecreme
MELLEMRETTER
FOIE GRAS TERINNE
Anrettes med ristet maltbrød, syltede tomater, ristede mandler & friseesalat
LANGTIDSBRASSIERET SVINEKÆBE
Anrettes i morkelsky
Dertil puré af pastinak
TÅRN AF SKALDYR & SVAMPE
Anrettes i intens sky med chili & krydderurter
Serveres med marinerede spæde grøntsager
HOVEDRETTER
COGNACFLAMBERET OKSEMØRBRAD BAGT MED FOIE GRAS
Serveres med skovsvampestuvning i kartoffelkurv, spæde grøntsager, smørpisket mandeiraglace & kartoffelsouffle
DYREFILET I KASTANIE & SOUFFLEFARS
Helstegt dyrefilet bagt i fars med kastanier & krydderurter
Anrettes med tærte af kartoffel & gulerødder
Serveres med marinerede svampe, terrine af rodfrugter & portvinssauce
KALVEMØRBRAD WELLINGTON
Indbagt med landskinke & champignon i butterdej
Serveres med pommes anna, tomat duxelles, ærter franchaise, bønner i bacon & skalotteløgsglace
DESSERTER
FRANSK CHOKOLADEKAGE
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter & frisk frugt
PÆRE- & MARCIPANTÆRTE
Serveres med vaniljeis, creme fraiche, frugtcoulis & bær
BAILEY PANACOTTA
Serveres med champagnesorbet, citronmelisse, marineret frugt & chokolade
BUFFÉT
FORRET
Letrøget andebryst serveret på syltede rødløg & pluksalat
Alt godt fra havet - symfoni af fisk & skaldyr anrettet på spæde salater & dressing
Terrine af forskellige svampe svøbt i landskinke og anrettet med tomatkompot
HOVEDRET
Oksemørbrad stegt med friske krydderurter
Langtidsstegt svinebryst i intens sauce med brunoise af urter
Mør og rosastegt kalvecuvette med citron & rosmarin
Kompot af forskellige løg
Salat af perlebyg med krydderurter & knust feta
Små svampetimbaler
Bagt sæsongrønt i koncentreret persillepesto
Kartoffelsouffle
Pommes anna
Bordelaise sauce lavet på rødvin
DESSERT
Udvalg af kage, fromage, iskage, kransekage & frugt
Natmad
Natmad
VÆLG ÉN AF DE FØLGENDE MULIGHEDER
Trekantsandwich med forskelligt fyld
Frikadeller med kartoffelsalat
Suppe efter ønske
Kartoffel/porre, klar, asparges, gullasch, karry eller fransk løgsuppe
Biksemad med rugbrød, rødbeder & spejlæg
Æggekage med bacon, tomat, rødbeder & purlæg
Hotdogs med det hele
Skipperlabskovs med smør, rødbeder & purløg
Tapasbord med pølser, oste, paté, tapanader, oliven & godt rustikt brød (+20,- kr. pr. person)
Stort pølsebord med lune retter & pålæg (+25,- kr. pr. person)