Bryllup
TIL LIVETS STORE ØJEBLIKKE
Gammelrøj Herregård er den perfekte ramme for en romantisk og idyllisk bryllupsfest. Hvad enten I drømmer om den intime bryllupsfejring eller den store bryllupsfest, har vi kapaciteten og sørger for at I får en uforglemmelig dag i kærligheden tegn.
Herregården ligger tæt på Kolding by og samtidigt afsides i et naturskønt område, hvor skoven og markerne sætter den perfekte idylliske kulisse for et romantisk bryllup.
Bryllup
Drømmer I om en bryllupsfest der er autentisk og kombinerer moderne gastronomi med historiske rammer?
På Gammelrøj Herregård kan I udleve jeres drøm om det perfekte bryllup, når I selv sammensætter jeres bryllupsfest ud fra vores udvalg af bryllupspakker og menuer. Desuden tilbyder Gammelrøj Herregård 19 værelser, der giver jer og jeres bryllupsgæster mulighed for overnatning i forbindelse med bryllupsfesten.
Fremvisning af bryllupslokalerne
På Gammelrøj Herregård har vi hyggelige og idylliske selskabslokaler i forskellige størrelser, en festpavillion med kapacitet op til 275 gæster samt 19 værelser til overnatning efter festen.
Vi viser gerne vores herregård frem og hjælper jer igennem planlægningsfasen – fra forslag til bryllupsmenu til dekoration osv. På en fremvisning kan I udover at se de romantiske omgivelser, snakke med vores erfarne festkoordinator som kan vejlede jer i forhold til hvordan vi kan skabe de ideelle rammer for jeres bryllup.
Kontakt os
Bryllupspakker
Sammensæt jeres ideelle bryllupsfest ud fra vores festpakker og menuer. Vi sætter en ære i at tilbyde gennemsigtige priser på vores pakker der indeholder alt hvad en god fest kræver. På den måde er vi sikre på, at vi lever op til vores kunder forventninger og I slipper for ubehagelige efterregninger.
Klassisk Bryllup
Klassisk Bryllup - 8 timer
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Klassiske Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 8 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 910,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 165,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 86,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 105,-
Alle priser er 2024 priser, vi tager forbehold for fremtidige prisstigninger.
Klassisk Bryllup - 10 timer
- Start f.eks kl. 16.00 med kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage +25,-) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Klassiske Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 10 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.070,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 165,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 86,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 105,-
Alle priser er 2024 priser, vi tager forbehold for fremtidige prisstigninger.
Herregårdsbryllup
Herregårdsbryllup - 8 timer
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Herregårdsmenukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 8 timers festarrangement
Pris pr. person, kr. 1.070,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 165,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 86,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 105,-
Alle priser er 2024 priser, vi tager forbehold for fremtidige prisstigninger.
Herregårdsbryllup - 10 timer
- Start f.eks kl. 16.00 Kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage +25,-) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
- Velkomstdrink
- 3 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Herregårdsmenukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med hjemmebag
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 10 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.230,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 165,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 86,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 105,-
Alle priser er 2024 priser, vi tager forbehold for fremtidige prisstigninger.
Gourmet Bryllup
Gourmet Bryllup - 8 timer
- Sablet velkomstdrink og snacks
- 4 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Gourmet Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med kransekage
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 8 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.210,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 165,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 86,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 105,-
Alle priser er 2024 priser, vi tager forbehold for fremtidige prisstigninger.
Gourmet Bryllup - 10 timer
- Start f.eks kl. 16.00 Kaffe, te, (evt. medbragt bryllupskage +25,-) øl, vin, sodavand og forskellige snacks
- Sablet velkomstdrink
- 4 retters menu eller buffet. Valgt fra vores Gourmet Menukort
- Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
- Kaffe/te med kransekage
- Valgfri natmad
- Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
- Betjening
- 10 timers festarrangement
Pris pr. person kr. 1.370,-
Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 165,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, kr. 86,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 105,-
Alle priser er 2024 priser, vi tager forbehold for fremtidige prisstigninger.
Bryllupsmenuer
Vores forskellige menuer sikrer at der er noget for enhver smag. I menuerne finder I både retter fra det gode gamle køkken og det der er lidt ud over det sædvanlige. Retterne kan tilpasses individuelt, så de tager hensyn til diverse allergier hos jeres gæster samt veganere & vegetarer.
Klassisk Menukort
Klassisk Menukort
FORRETTER
TARTELETTER
2 tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille
REJECOCKTAIL
Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør
HJEMMELAVET HØNSESALAT
Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør
TUNMOUSSE MED REJER
Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør
HOVEDRETTER
GAMMELDAGS SVINEKAM MED SPRØD SVÆR
Serveres med brune og hvide kartofler,
hjemmelavet rødkål, hjemmelavet agurkesalat,
halve æbler med gele samt flødesauce
KALKUN CUVETTE
Fyldt med hvidløg rosmarin og timian,
serveres med stegte kartofler, timian sauce
og årstidens grøntsager
KALVESTEG STEGT SOM VILDT
Serveres med brune og hvide kartofler, tyttebær
og waldorff salat, grøntsager samt vildtsauce
GAMMELDAGS OKSESTEG
Servers med glaseret perleløg, bønner og gulerødder,
hvide kartofler og skysauce samt surt og sødt.
DESSERTER
RUBINSTEINER KAGE
Serveres med hindbær og makroner
og hertil profitaroles
GAMMELRØJS ISLAGKAGE
med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær
FRISK FRUGTSALAT
Serveres med rørt vanilleis og lun chokolade
BUFFÉT
FORRET
Lufttørret Serrano skinke med sprøde kerner
serveres med farverig melonsalat.
Cremet tunmousse med rødløg og karse
serveres med friske rejer og basilikum mayonnaise.
Brød & smør
HOVEDRET
Helstegt svinemørbrad fyldt med soltørrede tomater og årstidens friske svampe.
Stegt kalkun cuvette.
Rosa stegt kalveculotte
Flødekartofler med porre og hvidløg.
Ovnbagte kartofler serveres med hjemmelavet agurkesalat.
Årstidens salater
A la creme sauce
Brød & smør
VALGFRI DESSERT
Hjemmebagt brownies -
serveres med hjemmelavet nougat is, frisk bær og frugt
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.
Herregårds Menukort
Herregårds Menukort
FORRETTER
HJEMMERØGET LAKSEKRÆMMERHUSE
Serveres med peberrod og krydderurtecreme, sprøde chips,
anrettes på salat med friske asparges
CARPACCIO AF RØGET OKSE
Serveres med rucola, ristede kerner, parmesan og basilikum olie
UDVALG AF TAPAS
Med Serano skinke, chorizo, kartoffelflan, salater, oliven og hjemmesyltede rødløg
Serveres med brød og smør
HOVEDRETTER
HELSTEGT OKSEFILET
Serveres med sauteret kål, stegte kartofler, 2 slags grøntsager og rødvinssauce
Tillæg for oksemørbrad +75,-
FARSERET UNGHANEBRYST
Serveres med dijoncreme, kartoffeltærte,
2 slags grøntsager og tomatsalat med mozzarella
ROSASTEGT KALVEFILET
Svøbt i bacon - serveres med krydderurtekartofler,
sauce bearnaise, bagte rodfrugter og friske grøntsager
DESSERTER
FRANSK CHOKOLADEKAGE
”Gateau marcel” – anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis,
chokoladegitter og frisk frugt
LUN MAZARIN/ÆBLETÆRTE
Serveres med hjemmelavet vaniljeis og frisk frugt
GAMMELRØJS ISLAGKAGE
med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær
BUFFET
FORRET
Kold hjemmerøget laks med sprøde rugbrøds chips
serveres med avocado creme, citrusmarinerede rejer og friske krydderurter
Sprødstegt spansk chorizo - serveres med syltede cornichons
Brød & smør
HOVEDRET
Fyldt ungkyllingebryst med årstidens svampe, frisk timian og flødeoste creme.
Helstegt nakkekam marineret i timian og rosmarin og friske hvidløg.
Helstegt grillet oksefilet
Langtidsbagte rødder.
Stegte kartofler.
Bulgursalat med langtidsbagte blommetomater.
Æble/fennikel salat med olie-eddike-dressing samt tørrede tranebær.
Whisky sauce
Hjemmebagte møllehjul med hjemmerørt kryddersmør.
DESSERT
Bailey panacotta og lun æbletærte med rørt cremefraiche
Herregårds Tapas buffet
1 servering
8 forskellige retter er inkl. i prisen – ekstra retter kr. 29,- pr. person
Spyd med små tomater og mozzarella
Hjemmelavet lakseroulade på ristet rugbrød
Bruchetta med hjemmerøget oksefilet
Tunmousse med rejer på sprød croutons
Hønsesalat med bacon i mini croissant
Rørt paté med sprødt rugbrød
Wraps med kylling og pesto
Voul au vent med kylling
Lune mini forårsruller med sur/sød sauce
Dadler med mandler og bacon
Frikadelle spyd
Små sandwich med fyld
Brie på ristet rugbrød med figenmarmelade
Ost med oliven og nødder
Frugtspryd
Ananas med chokolade
Kransekage toppe
Hjemmebagt chokolade- og nødde-cookies
Stor Herregårds Tapas buffet
Serveres samlet eller som 3 serveringer
Tillæg for denne menu til Herregårds pakke, kr. 85,-
FORRETTER
Lakseroulade med krydderurteflødeost anrettes på sprød croutons
Cremet tunmousse på rugbrøds chips
Hvidløgsristet scampi-rejespyd på krydderurtesalat, friske asparges og basilikumcreme
Kold gazpacho med agurk og hvidløg
HOVEDRETTER
Dadler stegt med bacon og mandler
Grillet toast med oliventapanade og lufttørret skinke samt grillede artiskokker
Lune små oksefrikadelle i tomatsauce
2 slags spanske pølse med syltede peberfrugt, oliven og chutney
Hjemmerøget oksefilet på sprød salat
Små stegte kartofler med soltørrede tomater
Pestomarinerede oksesteaks med tomatsalat mozzarella
DESSERTER
2 slags ostestænger med marinerede nødder og rugbrødchips
Hjemmebagt brownies med rørt myntecreme
Gourmet Menukort
Gourmet Menukort
4 RETTERS
FORRETTER
GRILLET KAMMUSLINGER
Serveres i skal med brunet smør og friteret porre
HUMMERBISQUE
serveres med jomfruehummerhaler,
friske urter, basilikum og olie
HJEMMERØGET KRONDYRS CAPACCIO
serveres med rucola, sprød parmesan
og let syrlig peberrodscreme
MELLEMRETTER
LET SYRLIG RISOTTE MED TIGERREJER
Serveres med urter i sylienne og friskrevet parmesan
BRASSIERET SVINEKÆBE
Anrettet med kantarelsky, letrøget puré og friske urter
ROSASTEGT RØDTUN MED CHILE OG KORIANDER
serveres med sprøde rugbrøds chips og radiser
HOVEDRETTER
COGNACFLAMBERET OKSEMØRBRAD
Serveres med sprøde pommes, rösti, svampecreme,
svampe timbale, spæde grøntsager og grillet rødløg
KRONDYR FILET SVØBT I BACON
Serveres med kantet kartoffel, spinat og cheddar,
bagte rødder, spæde grøntsager og krondyr sauce
MEDALJONER AF DANSK KALVEFILET
serveres med pommes anna med citrus og hvidløg,
bønner svøbt i bacon, mini gulerødder med top
DESSERTER
3 SLAGS UDVALG AF UNIKA OSTE
Rødløbe, gammelknas og havgus,
hjemmebagt knækbrød.
Serveres med surt, sødt og udvalg af oliven
CHOKOLADE FONDANT MED "BLØDENDE HJERTE"
Serveres med let syrlig sorbet og friske bær
KOLD RABARBER SUPPE
med syltede rabarber i sylienne
Hertil hjemmelavet vaniljeparfait og frisk mynte
BUFFÉT
FORRET
Hjemmerøget lakseroulade med mild citrus creme hertil friske urter og rogndressing
Røget dyrekølle fra egen røgeovn
serveres med ristede kerner, sprøde rugbrøds chips og revet parmesanost samt peberrodscreme
Fyldte markchampignoner – serveres med flødeostecreme, hvedekernesalat med oliven og fetaost.
Brød & smør
HOVEDRET
Braiseret svinekæber med rodfrugter
Rosa stegt oksefilet fra grillen med sprød bacon
Citrus marineret ungkylling
½ bagte kartofler med pommes duchesse
Bagte rødder og krydderurtesauce tilsmagt med sennep
Tomatsalat med mozzarellaost, nedkogt balsamico og basilikum pesto
Bordelaise sauce lavet på rødvin
DESSERT
U2 slags lækre oste med sødt og surt
Hjemmelavet æbletærte med creme fraiche
Hjemmelavet daim is og syrlig sorbet.
Natmad
Natmad
VÆLG ÉN AF DE FØLGENDE MULIGHEDER
Trekantsandwich med forskelligt fyld
Frikadeller med kartoffelsalat
Suppe efter ønske
Kartoffel/porre, klar, asparges, gullasch, karry eller fransk løgsuppe
Biksemad med rugbrød, rødbeder & spejlæg
Æggekage med bacon, tomat, rødbeder & purlæg
Hotdogs med det hele
Skipperlabskovs med smør, rødbeder & purløg
Tapasbord med pølser, oste, paté, tapanader, oliven & godt rustikt brød (+22,- kr. pr. person)
Stort pølsebord med lune retter & pålæg (+27,- kr. pr. person)