Teambuilding på Gammelrøj Herregård

Til firmaets udfordrende øjeblikke

1,5 times aktiviteter

 

 

2 timers aktiviteter

 

 

3 timers aktiviteter

 

 

Teambuilding med World of Adventure

På Gammelrøj Herregård har vi fokus på at skabe de gode oplevelser der bringer mennesker sammen. Derfor tilbyder vi i tæt samarbejde med World of Adventure, Danmarks mest erfarne leverandør af teambuilding, spændende og teamudviklende aktiviteter med afsæt i vores unikke faciliteter og natur. 

Siden 1992 har World of Adventure skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teamtræning, teambuilding, events & fester udover det sædvanlige. Ønsker I et skræddersyet arrangement på Gammelrøj Herregård, stort som småt, kan I med fordel finde inspiration i deres store inspirationskatalog.  

1,5 times teambuilding-aktiviteter

VR Murder Game

Hold øjne og ører åbne når I efterforsker et mord begået på et luksushotel. Det er jeres teams opgave at opklare mordet ved hjælp af ledetråde, hjælpemidler og ikke mindst VR-briller, der lader jer træde direkte ind på gerningsstedet.

God kommunikation er altafgørende for at kunne løse mysteriet, når et holdmedlem befinder sig på det virtuelle gerningssted og resten af holdet skal finde hoved og hale i hjælpemidler og ledetråde. I kommer alle til at træde ind og ud af den virtuelle verden og sammen hjælper I hinanden til at opklare mordet.

Raket Mission

Få styrket samarbejdet gennem leg og konkurrence, når I bygger den flotteste og bedste raket i teams. Kun kreativiteten sætter grænsen for, hvordan jeres raket skal se ud. I afslutter arrangementet med raketaffyringer, hvor vi finder ud af, hvilken raket der flyver længst, og hvilket team der vinder.

Raket Mission bringer smil på deltagernes ansigter, når de bygger deres raket ud af hverdags-ting, vand og en pumpe. Holdene opnår point for selve udførslen af raketten, og hvor langt den flyver. Deltagerne lærer at uddelegere arbejdsopgaver, lede og samarbejde, når de skal nå til enighed om rakettens udseende og opbygning.

Bueskydning & Garden Games

En kombination af en række lette og sommerlige aktiviteter der er perfekt til sommerfesten. Aktiviteterne byder på noget for enhver smag og I kan gå til og fra dem som I lyster. 

Med bueskydning og garden games sørger vi for den opgraderede havefest med alle slags velkendte og sjove havespil. Stigegolf, kæmpe mikado, 4-på-stribe og mange andre spil passer perfekt til sommerfesten.

Hackathon

En hæsblæsende og hjernevridende konkurrence, der tester jeres teams samarbejde og evne til at lægge en god strategi. Målet er at knække så mange koder som muligt inden for tidsrammen, hvor I skal bruge jeres intelligens, logiske tænkning og fantasi for at løse de mange sjove gåder og opgaver. Jeres hacking-redskaber er en tablet og en bog der skal hjælpe jer med at hacke jer vejen til sejren.  

2 timers teambuilding-aktiviteter

Sæbekasse Grand Prix

Vi gør klar til det store sæbekasse Grand Prix! Find din indre bildesigner frem, fat værktøjet og slip kreativiteten løs når der dystes om at bygge den flotteste, hurtigste og sejeste sæbekassebil. Vi finder vinderholdet ved den store grand prix finale, når alle bilerne skal køre om kap.

Sæbekasse Grand Prix er en aktivitet der er garant for god og positiv stemning blandt deltagerne, hvor de oplever nye sider af sig selv og deres kollegaer, når de får lov til at udfolde deres kreative sider og få testet byggeevnerne. Vi stiller op med alle mulige sjove og skøre materialer som I kan bruge til at bygge og dekorere bilen med.

Murder Investigation

Der er begået et mord i området og det er jeres opgave at lede efterforskningen. I får en masse information, når I kigger nærmere på gerningsstedet og beviserne. I skal sortere i informationen og fordele opgaverne imellem jer for at følge de varme spor og opklare mordet. 

Det er jeres vigtigste opgave at finde hoved og hale i det hele, samt at finde ud af hvilken information, der er vigtig og hvad der er misledende. Der er opgaver til mere end én deltager og det bliver dermed vigtigt at fordele de forskellige spor imellem jer og løbende dele jeres viden med hinanden.

Outdoor Escape Game

Vi har rykket det populære ’Escape Room’-koncept udendørs, hvor I holdes indespærret af et virtuelt pigtrådshegn. Der er spredt sig en farlig og dødelig influenza, og det er jeres opgave at stoppe den dødelige virus. I er alle smittet, og for at blive helbredt skal I finde patient 0, så I kan få helbredelseskuren og få stoppet smittekilden.

Det skal naturligvis ikke være nemt, så alt dette skal løses inden tiden løber ud, hvis I vil slippe ud af området i live. Det hele foregår på tablet, hvor I løser opgaver og bevæger jer på et afgrænset område med indlagte udfordringer. Nogle steder er smittefaren fx større end andre steder. I bliver presset på tid, planlægning, omstillingsparathed og samarbejde.

The Domino Effect

Her handler det om at samarbejde på tværs, når hvert hold skal bygge hver deres del af en større kæde. Hvert hold arbejder med deres eget projekt samtidig med at de skal vidensdele og samarbejde med de andre hold for at hele projektet lykkedes.   

I får stillet en stor mængde materialer til rådighed til at bygge jeres kæde, som til sidst skal skabe bevægelse fra led til led for at projektet er lykkedes. Her kan både deltagere med kreative såvel som strukturerede profiler være med til at sikre, at I sammen når i mål, når planlægningsfasen går over i udførelsesfasen.  

3 timers teambuilding-aktiviteter

Gammelrøj Olympics

Gammelrøj Olympics er den perfekte teambuilding aktivitet til jer, der ønsker at styrke samarbejdet gennem forskellige aktive discipliner og udfordrende lege. I konkurrerer i hold i form af selvvalgte lande, hvor I skal lave et flag og dekorere holdtrøjer, der matcher jeres land.

Olympiaden tager udgangspunkt i holddyste, samarbejdsøvelser, kreativitet og aktiviteter kendt fra OL. Disciplinerne kan bestå af bueskydning, sumobrydning, spydkast, kuglestød m.m. Derudover prøver I også en masse utraditionelle øvelser. Konkurrence elementet er virkelig i højsædet, når deltagerne skal konkurrere og dyste mod hinanden.

Teambuilder

Har I svært ved at vælge hvad I skal? Teambuilder er en aktivitet, der består af en sammensætning af mange aktiviteter, der styrker samarbejdet gennem sjove og udfordrende øvelser. Opgaverne består af sjove samarbejdsøvelser og kreative indslag, der aktivt udfordrer teamets samarbejdsevner.

Opgaverne tilpasses efter jeres målsætning for dagen, hvor fokus kan være alt fra kommunikation til samarbejde, overskridelse af grænser og hvis I blot ønsker at tilbringe nogle sjove timer sammen. 

Money Maker

Nu kommer sælgerne, indkøberne og alle andre på prøve i det sjove handelsspil, Money Maker. Hvert hold modtager startkapital, som holdet skal få til at ’yngle’ gennem sjove opgaver og udfordringer. I får adgang til opgaverne gennem ’adgangsnøgler’ som I køber på auktion, så tænk jer godt om inden I bruger holdets kapital.

Hver gang I løser en opgave fordobles jeres kapital, og til sidst kan I ende med flere tusinde kroner. Money Maker styrker samarbejdsevnerne på en sjov og anderledes måde, mens I også vil blive trænet i ressourcefordeling, mod, købmandskab m.m. Det hold med mest kapital til slut vinder spillet, men pas på, for overrevisoren holder øje med sjusk i regnskaberne.