Konference lokaler

Konference i Kolding

Gammelrøj Herregård har faciliteterne til det hele. Konferencelokale og Pavillon i parken med plads efter behov, derudover har vi 19 dobbeltværelser.
Du har derfor mulighed for at afholde konferencer her på Gammelrøj over flere dage.

Moderne udstyr til alle konferencer

Vi tilbyder naturligvis alt i moderne AV-udstyr i vores mødelokaler, lige fra projektor, DVD musikanlæg til trådløst internetopkobling.
Det er helt essentielt, at teknikken ikke er en faktor du skal bekymre dig om, når du afholder en konference. Udstyret skal være i orden og det skal køre upåklageligt hele tiden – det gør det her hos os!

Rutineret

Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvor vigtigt det er at et møde har de rigtige rammer og den rette service. Vi ved også, at behovene kan variere og sætter derfor fleksibiliteten i højsædet.

Vi tilbyder en lang række forskellige typer af konferencer her på Herregården i Kolding. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de stemningsfyldte faciliteter kan bruges. Ligger din virksomhed i Trekantsområdet eller i Sønderjylland, ville det være helt oplagt at benytte vores konferencelokaler til Jeres næste konference. Men vi hilser naturligvis virksomheder fra hele landet velkommen, da vi mener vi kan levere en konference oplevelse som er værd at køre efter.

Vores erfarne køkken serverer lækker morgenmad, brunch, frokost og aftenbuffet – lige fra sandwich til buffeter.

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres møde eller konference.

  • Kapacitet

    Gammelrøj Herregård tilbyder de mest hyggelige og idylliske konferencelokaler man kan forestille sig. Vi tilbyder lokaler af flere størrelser, samt vores Pavillon med kapacitet til over 200 gæster

  • Beliggenhed

    Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen.

  • Overnatning

    Ved konferencer over flere dage, tilbyder vi overnatning i et af vores 19 dobbeltværelser, som alle er indrettet forskelligt. I bygningen er 7 toilet/badeværelser og 1 handicaptoilet.Populære Konferencepakker