Møde & Konference lokaler


mødelokale kolding
Mødelokaler og kursus i Kolding

Gammelrøj Herregård har faciliteterne til det hele.
Mødelokaler og Pavillon i parken med plads efter behov, derudover har vi 19 dobbeltværelser.
Vi kan derfor også tilbyde kurser over flere dage.

Wi-Fi og A/V udstyr i mødelokaler

Vi tilbyder naturligvis alt i A/V-udstyr i vores mødelokaler, lige fra projektor, DVD/musikanlæg til højhastigheds fiber opkobling med tilhørende Wi-Fi.
Vi mener det er en forudsætning for at afholde gode konstruktive møder og kurser. Derfor er kun det bedste udstyr godt nok.

Teambuilding og Aktiviteter

Vi har et tæt samarbejde med World of Adventure (woa.dk), som har 25 års erfaring i events og teambuilding. Her tilbyder vi faste lave priser, hvis man ønsker en aktivitet som et del af et møde eller en konference.

Erfaring og fleksibilitet givet et unikt mødelokale

Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvor vigtigt det er, at et møde eller kursus har de rigtige rammer og den rette service. Vi ved også, at behovene kan variere og sætter derfor fleksibiliteten i højsædet, så jeres mødelokale lever op til de krav, I har.

Vi tilbyder en lang række forskellige type arrangementer, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan de stemningsfyldte faciliteter kan bruges. I forbindelse med booking af et mødelokale på Gammelrøj Herregård, er vi også gerne behjælpelige med at arrangere teambuildingaktiviteter i fællesskab med vores faste samabejdspartnere.

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres møder, kurser eller konferencer.

  • Kapacitet

    Gammelrøj Herregård tilbyder de mest hyggelige og idylliske mødelokaler man kan forestille sig. Vi tilbyder lokaler af flere størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

  • Beliggenhed

    Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen.

  • Overnatning

    Ved konferenser over flere dage tilbyder vi overnatning i et af vores 19 dobbeltværelser, som alle er indrettet forskelliget. I bygningen er 7 toiletter/badeværelser samt 1 handicaptoilet.