Mad ud af huset


Mad ud af huset

På Gammelrøj Herregård har vi meget stor erfaring med at levere mad ud af huset til private fester, firmafester, teltfester, samt større og mindre events. Vi leverer altid med en kvalitet, som vi kan stå 100% inde for og lever altid op til det niveau vi har her på Gammelrøj Herregård.

Masser af muligheder

Du kan vælge mellem forskellige buffeter eller sammensætte din helt egen menu.

Vi leverer både mad ud af huset i Kolding og byens store opland – vi kører med andre ord også gerne til eksempelvis Fredericia og Haderslev. Vores mange års erfaring og ekspertise i catering sørger for, at jeres mad kommer til aftalt tid, at det varme er varmt og det kolde er koldt.

Vil du høre mere, eller bestille mad ud af huset, er du meget velkommen til at ringe på telefon 20 75 08 80 eller sende en mail til info@gammelroj.dk. Vi glæder os til at høre, hvad netop du skal fejre fortælle om vores muligheder for at hjælpe dig med din fest.

Grundlaget for en vellykket fest er meget ofte maden. Vi sørger ikke alene for, at maden er veltilberedt af dygtige kokke, men også at der ikke kommer til at mangle noget, samt at det hele er lækkert og flot anrettet. Se vores lækre menúer herunder og kontakt os så levere vi maden til jeres næste fest.

Image


Menuer

Levering

Vi samarbejder med Den Gyldne Hane som laver og leverer alt vores mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til festadressen. Alt det kolde leveres på fade/ i skåle klar til at stille på bordet. Alt det varme leveres i foliebakker som holder på varmen og er pakket i termokasser.

Hvis man ikke ønsker servere maden i foliebakkerne, skal man sørge for at have noget klar at servere det på. Ligeledes bør man have et spækbræt og en god kniv, hvis der er stege der skal skæres samt ”ta’ tøj” til retterne.

Betalingsmuligheder

  • Kontant – ved levering ( aftalt i kuvert )
  • Bankoverførsel – senest 5 dage inden levering – Den Jyske Sparekasse 0867-0003393658.
  • Faktura – Kun til virksomheder (også EAN fakturering)