Julefrokost på Gammelrøj

Julefrokost på Gammelrøj Herregård

Sæsonen for Julefrokost 2019 nærmer sig, og hvis ikke du allerede har bestilt, så er det ved at være tid. Vi har på Gammelrøj Herregård altid lagt vægt på at kunne levere en julefrokostmenu, der både er traditionel men som også har elementer af det nyt og det enkelte års trends inden for gastronomi. Og så ønsker vi naturligvis at kunne servere en menu af så lækker kvalitet, at alle gæster får indfriet forventningerne til en julefrokost med den bedste danske julemad.

Er du på udkig efter julefrokost i Kolding og omegn, så lad Gammelrøj Herregård danne rammen.

Julefrokost på Gammelrøj Herregård

Når I holder Jeres julefrokost på Gammelrøj, så får I en kulinarisk oplevelse og en aften med en stemning I sent glemmer.

Den gamle Herregård har hvad der skal til for at sætte de perfekte rammer, og når I efter middagen kan nyde en kop kaffe eller te, en lille én til kaffen og hjemmebagte julesmåkager, så kan man næsten høre kanens bjælder udenfor.

Ønsker man at booke overnatning til sin julefrokost har vi 19 værelser til rådighed. Se vores julefrokost pakker herunder.

Mad ud af huset

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres julefrokost ring på 20 75 08 80 eller send en mail til info@gammelroj.dk og lad os hjælpe jer.

Kapacitet

Gammelrøj Herregård tilbyder de hyggeligste og idylliske selskabslokaler. Vi kan tilbyde lokaler af alle størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

Beliggenhed

Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen. Vi er derfor et populært valg til at samle venner og familie fra hele landet.

Overnatning

Kommer jeres gæster langvejs fra eller har i af andre grunde brug for et værelse har i muligheden for at booke op til 19 værelser, når i holder jeres fest på Gammelrøj Herregård.