Mad ud af huset


Grundlaget for en vellykket fest er meget ofte maden. Vi sørger ikke alene for, at maden er veltillavet af dygtige kokke, men også at der er fuldkommen styr på det hele. At det hele er lækkert og flot anrettet. På Gammelrøj Herregård i Kolding kan vi kunsten, så prøv os næste gang. Vælger I selv at afholde barnets dåbsfest, har I stadig mulighed for at bestille maden hos Gammelrøj Herregård, da vi tilbyder brunch ud af huset. Vores brunch ud af huset indeholder alle de klassiske elementer fra en god dansk brunch med bl.a. røræg med bacon og pølser, lun leverpostej med bacon og champignon, pandekager med sirup og rundstykker, franskbrød, rugbrød. Se hele menuen og pris på brunch ud af huset her.

Her ses en smiley, som viser at virksomheden er elite
Forret

Krydderbagt laks med rejer og dressing på sprød salat

Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon, parmesan og æg

Hjemmebagt brød med smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter

Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler

Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing

Bordelaise sauce lavet på rødvin

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade

eller

Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og
chokolade. Pyntet med bær

Pris ud af huset pr. person kr. 255,-
ved minimum 15 personer

Forret

Krydderbagt laks med rejer og dressing på sprød salat

Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg

Hjemmebagt brød med smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter

Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler

Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing

Bordelaise sauce lavet på rødvin

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade

eller

Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og
chokolade. Pyntet med bær

Pris ud af huset pr. person kr. 255,-
ved minimum 15 personer

  • Forret

    Varmrøget laks med krydderurtepesto og citron
    Anrettet på spæde salater

    Indbagt kyllingebryst
    Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål

     

  • Hovedret

    Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
    Helstegt oksefilet med rosmarin og timian
    Farseret kalkunbryst stegt med bacon og krydderurter

    Halv kartoffel, bagt og gratineret med pomme duchesse
    Små stegte kartofler med krydderier

    Al dente pasta vendt i pebertapanade
    Årstidens friske salater og grønt
    Hvedekerne salat med må bagte tomater og grillede peber

    Bordelaise sauce lavet på rødvin

    Brød og smør

  • Dessert

    Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
    Anrettet med bær

    Pris ud af huset pr. person kr. 275,-

    Ved minimum 15 personer

  • Forret

    Letrøget andebryst
    Serveres på syltede rødløg og pluksalat

    Alt godt fra havet
    Symfoni af fisk og skaldyr, anrettes med spæde salater og dressing

    Terrine af forskellige svampe
    Svøbt i landskinke og anrettet med tomatkompot

     

  • Hovedret

    Oksemørbrad stegt med friske krydderurter
    Langtidsstegt svinebryst i intens sauce med brunoise af urter
    Mør og rosastagt kalvecuvette med citron og rosmarin

    Compot af forskellige løg
    Salat af perlebyg med krydderurter og knust feta
    Små svampetimbaler
    Bagt sæsongrønt i koncentreret persillepesto

    Kartoffelsouffle
    Pomme Anna

    Bordelaise sauce lavet på rødvin

     

  • Dessert

    Dessertbuffet
    Udvalg af kage, fromage og iskage
    kransekage og frugt

    Pris ud af huset pr. person kr. 365,-

    Ved minimum 20 personer

Forretter
2 store tarteletter med høns i asparges. Pynt med tomat og persille

Rejecocktail
Flot anrettet med pluksalat, dressing, asparges, citron, dild og kaviar
Serveres med brød og smør

Hjemmelavet hønsesalat
Anrettet på tallerken med bacon og frisk ananas
Serveres med brød og smør

Tunmousse med rejer
Pyntes med mayonaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

Hovedretter
Gammeldags Svinekam med sprød svær
Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål, halve æbler samt flødesauce

Schnitzel med wienergarniture
Anrettes med smørdampede ærter, pomme saute samt smørsauce el. flødesauce

Kalvesteg stegt som vildt
Serveres med brunede og hvide kartofler, friske grøntsager, waldorffsalat samt vildtsauce

Helstegt oksefilet Bearnaise
Serveres med bagt tomat, smørdampede grøntsager samt bearnaise sauce og ristede kartofler

Desserter
Pandekager med is og frisk frugt
Serveres med chokoladesauce og flødeskum

Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade. Pyntet med bær

Frisk frugtsalat
Serveres med rørt vanilleis og chokolade

Fromage efter ønske
Serveres med chokolade, frugt og flødesauce

Pris pr. person kr. 255,- ved minimum 15 personer

Forretter

Varmrøget laks glaseret med honning
Serveres med concasse af tomat og gul peber
Dertil sauce verte

Cremet jordskokke suppe
med krydderurter og bacon
Anrettes med persilleolie

Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål
Anrettes på bund af perlebyg

Cremet rilette af dampet fisk
Anrettes med urter, pluksalat og citron

Carpaccio af røget okse
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager, pluksalat

Udvalg af Tapas
Tærte med svampe, flødeost og røget skinke,
2 slags bruschetta
Anrettes med sæsonens salat og krydderurter

Hovedretter

Helstegt oksefilet
Serveres med sæsonens friske grøntsager
Tomatsalat og pommes rissolles
Samt rødvinssauce
( Tillæg for oksemørbrad +30,- )

Saftig kalv
Stegt kalvecuvette med citron og rosmarin
Anrettes med pomme Anna samt sæsongrønt
Dertil mild pebersauce

Svinemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej
Serveres med tomat duxelles, grønt og hvide kartofler
Dertil skalotteløgsglace
Tillæg for oksemørbrad 45,-

Provencestegt dyreryg
Stegt med bacon og krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte
kartofler samt årstidens grønt og flødevildtsauce ( +25,- )

Rosastegt kalvefilet
Anrettes på bagte rodfrugter og timiankartofler
Serveres med fyldt tomat og spæde grøntsager
Dertil cognacsauce

Variation af Gris
Filet indbagt i bryst med krydderurter
Serveres med portvinssauce og svamperagout
Dertil ristede krydderkartofler og bagte urter

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter
Frisk frugt

Hvid chokolade og limemousse
Serveres med citronsorbet og mynte
Samt chokoladesnirkel

Klassisk tiramisu
Italienske ladyfingers marineret i mocca
Lagt i lag med mascarponecreme og jordbær

Pære og marcipan tærte
Serveres med vanilleis og cremefraiche
Samt frugtcoulis og bær

Bailey panna cotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
Samt marineret frugt og chokolade

Gammelrøjs iskage
med karamel, mandler og chokolade
Pyntet med bær


Pris for 3 retter ud af huset
pr. person kr. 295,-

Ved minimum 12 personer

(Bemærk der er tillægspris på enkelte retter)

  • Vælg 3 slags kød, 3 salater og 1 slags kartoffel. 
  • Kød
    Langtidsstegt farseret ribbenssteg
    Rosastegt cuvette af ungkvæg
    Baconstegt kalkunbryst
    Svinemørbrad ala creme
    Hel frisk lakseside bagt med krydderurter
    Lammekølle med rosmarin og hvidløg
    Helstegt skinke glaseret med rødvin og sukker
    Kyllingebryst stegt med pesto
    Helstegt oksefilet(tillæg 35,-)
    Helstegt oksemørbrad(tillæg 45,-)
    Indbagt kalvemørbrad (tillæg 45,-)
  • Salat
    Blandet salat med dressing
    Pastasalat vendt i pesto med feta, oliven og soltørret tomat
    Tomatsalat med rødløg, mozzarella og basilikum
    Coleslaw med gulerod og hvidkål i cremet dressing
    Broccolisalat med rosiner, og honningristede solsikkekerner
    Tzatziki med græsk yoghurt
    Ruccola salat med soltørrede tomater, krydderurter, croutons og ristede græskarkerner
    Hvedekernesalat vendt med krydderurter, marineret cherrytomat, og frisk feta
    Bønnesalat med bacon, løg, oliven og hytteost
  • Kartofler
    Klassiske flødekartofler
    Små ristede kartofler med krydderurter
    Bagte halve kartofler med krydderolie
    Kartoffelsalat med løg, tomat og purløg
    Råstegte baconkartofler
    Bagt hel kartoffel med hvidløgssmør og cremefraiche
    Pris ud af huset pr. person kr. 159,-

    Ved minimum 12 personer

    Tilvalg til Carverybuffet

    Friskbagt brød og smør ( + 10,- pr. person )
    Sauce ( + 10,- pr. person )
    Whiskysauce
    Rødvinssauce
    Svampesauce
    Pebersauce
    Bearnaise Sauce

  • Forretter
    Vælg mellem: 
    Carpaccio af lufttørret skinke med parmesan, kerner og salat
    Dampet frisk fisk efter sæson, anrettet med rejer, salat og dressing
    Kylling bagt med tomatkompot og sprød bacon
    Hjemmerøget laks med kaviardressing og pluksalat
    Suppe efter ønske

    Alle forretter er med brød og smør

    Ved tilvalg til Carvery buffet kr. 59,- pr. person

  • Desserter
    Vælg mellemGammelrøjs dobbelte chokoladekage, pyntet med bær
    Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade
    Hjemmelavet rabarber trifli
    Italiensk Tiramisu med mascarpone, kakao og ladyfingers

    Ved tilvalg til Carvery buffet kr. 59,- pr. person

Salat er klar til servering, kartofler og evt. sauce er varm og klar til servering
du skal bare selv grille kødet, som er marineret og klar til din grill

Grill-selv kød
Frankfurter
Kyllingefilet med bacon
Steaks af oksefilet

Salat
Pastasalat vendt i pesto med feta, oliven og soltørret tomat
Broccolisalat med rosiner, og honningristede solsikkekerner
Tomatsalat med rødløg, mozzarella og basilikum

Kartofler
Små smørristede kartofler med krydderurter
Kartoffelsalat med løg, tomat og purløg

Pris inkl. moms, kr. 159,- pr. person,
ved minimum 12 personer

Tilvalg til Grill-selv-buffet

Friskbagt brød og smør ( + 10,- pr. person )

Sauce ( + 10,- pr. person )
Whiskysauce, Rødvinssauce, Svampesauce, Pebersauce, Bearnaisesauce

Forretter eller dessert ( +59,- pr. person )

Forret
Vælg mellem

Carpaccio af lufttørret skinke med parmesan, kerner og salat
Dampet frisk fisk efter sæson, anrettet med rejer, salat og dressing
Kylling indbagt i sprød bacon med tomatkompot
Røget laks med kaviardressing og pluksalat
Suppe efter ønske

Alle forretter er med brød og smør

Desserter
Vælg mellem

Gammelrøjs dobbelte chokoladekage, pyntet med bær
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade
Hjemmelavet rabarber trifli
Italiensk Tiramisu med mascarpone, kakao og ladyfingers

  • Canapes med røget laksemousse, dild og kaviar

     

  • Små trekantssandwich med forskelligt fyld

     

  • Lufttørret skinke fyldt med flødeost rørt med krydderurter

     

  • Vegetarisk samosa med karry og grønt

     

  • Små hjemmelavede frikadeller

     

  • Croustini med hønsesalat og tern af bacon

     

  • Ostestave med druer

     

  • Frugt sticks

    Pris ud af huset pr. person kr. 139,-

    Ved minimum 30 personer

Christian IV ’s julemenu

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer
Frisk fiskefilet med remoulade og citron
Julefrikadeller med rødbeder
Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
Leverpostej med bacon og champignons
Ris a la mande med kirsebærsauce

Brød og smør

Pris ud af huset kr. 155,- pr. person
minimum 12 personer

Valdemars julemenu

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer
Frisk fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Julefrikadeller med rødbeder
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Leverpostej med bacon og champignons
Kålpølser med grønlangkål og sennep
Brie med druer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Pris inkl. moms kr. 195,- pr. person
Minimum 12 personer

Dronning Dorotheas julemenu

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer
Frisk fiskefilet med remoulade og citron
Røget laks med røræg og asparges
Tarteletter med høns i asparges
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
Leverpostej med bacon og champignon
Æbleflæsk
Sprødstegte andelår og bryst
Kålpølser med grønlangkål og sennep
Juleskinke med stuvet hvidkål
Brieost med druer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Pris inkl. moms kr. 245,- pr. person
Minimum 12 personer

  • Røget laks med asparges
  • Røræg med bacon og brunch pølse
  • 2 slags ost med marmelade
  • Spegepølse og rullepølse
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Skåret frugt
  • Pålægschokolade
  • Pandekager med sirup
  • Mini croissant
  • Rundstykker, franskbrød, rugbrød og smør
    Pris ud af huset pr. person 169,-
    min. 20 personer
Levering af mad

Vi leverer gerne maden til festadressen.
Alt det kolde leveres på fade/ i skåle klar til at stille på bordet. Alt det varme leveres i foliebakker som holder på varmen og er pakket i termokasser.

Hvis man ikke vil servere maden i foliebakkerne skal man sørge for at have noget at servere det på. Ligeledes bør man have et spækbræt og en god kniv, hvis der er stege der skal skæres samt ”ta’ tøj” til retterne.

Betalings muligheder

  • Kontant – ved levering
  • Bankoverførsel – senest 5 dage inden levering – Den Jyske Sparekasse 0867-0003393658.
  • Faktura – Kun til virksomheder (også EAN fakturering)
  • MobilePay 42247 ( Erhvervs nr. )

Mad ud af huset i Kolding


Mad ud af huset

På Gammelrøj Herregård har vi meget stor erfaring med at levere mad ud af huset til private fester, firmafester, teltfester, samt større og mindre events. Vi leverer altid med en kvalitet, som vi kan stå 100% inde for og lever altid op til det niveau vi har her på Gammelrøj Herregård.

Vi kan levere mad ud af huset i Kolding og omegn i enhver afskygning, men kan også hjælpe dig med en samlet arrangementsløsning, hvor vi leverer kokke, tjenere, barløsninger, den store grill, service, telte, en temafest og meget andet. Ring og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer.

Masser af muligheder

Du kan vælge mellem forskellige buffeter eller sammensætte din helt egen menu. Vi møder også gerne op med den store grill til sommerfesten og til receptionen eller rejsegildet.

Vi leverer både mad ud af huset i Kolding og byens store opland – vi kører med andre ord også gerne til eksempelvis Fredericia og Haderslev. Vores mange års erfaring og ekspertise i catering sørger for, at jeres mad kommer til aftalt tid, at det varme er varmt og det kolde er koldt.

Vil du høre mere, eller bestille mad ud af huset, er du meget velkommen til at ringe på telefon 20 75 08 80 eller sende en mail til info@gammelroj.dk. Vi glæder os til at høre, hvad netop du skal fejre fortælle om vores muligheder for at hjælpe dig med din fest.