Mad ud af huset i Kolding

Grundlaget for en vellykket fest er meget ofte maden. Vi sørger ikke alene for, at maden er veltillavet af dygtige kokke, men også at der er fuldkommen styr på det hele. At det hele er lækkert og flot anrettet. På Gammelrøj Herregård i Kolding kan vi kunsten, så prøv os næste gang.

Diner transportable i Kolding

På Gammelrøj Herregård har vi meget stor erfaring med at levere mad ud af huset samt diner transportable til private fester, firmafester, teltfester, samt større og mindre events. Vi leverer altid med en kvalitet, som vi kan stå 100% inde for og lever altid op til det niveau vi har her på Gammelrøj Herregård – kun 5 minutters kørsel fra centrum.

Vi kan levere mad ud af huset i Kolding og omegn i enhver afskygning, men kan også hjælpe dig med en samlet arrangementsløsning, hvor vi leverer kokke, tjenere, barløsninger, den store grill, service, telte, en temafest og meget andet. Ring og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer.

Masser af muligheder

Du kan vælge mellem forskellige buffetter, sammensætte din helt egen eller teste vores kokke med lækre menuer. Vi møder også gerne op med den store grill til sommerfesten og til receptionen eller rejsegildet – i hele Kolding og omegn.

Tag f.eks. et kig på følgende udvalg af vores mad ud af huset samt diner transportable.

Buffet ud af huset

3 retters menu 

Brunch

Julefrokost

Konfirmation

Mad ud af huset i Kolding og omegn

Vi leverer både mad ud af huset i Kolding og byens store opland – vi kører med andre ord også gerne til eksempelvis Fredericia og Haderslev. Vores mange års erfaring og ekspertise i catering sørger for, at jeres mad kommer til aftalt tid, at det varme er varmt og det kolde er koldt.

Vil du høre mere eller bestille mad ud af huset i Kolding og omegn, er du meget velkommen til at ringe på telefon 20 75 08 08 eller sende en mail til info@gammelroj.dk – vi glæder os til at høre, hvad netop du skal fejre eller hvilket arrangement, du skal afholde.