Konfirmation


En konfirmationsfest skal være speciel, perfekt og mindeværdig, både for konfirmanden og for forældre og gæster. På Gammelrøj Herregård i Kolding har I mulighed for at sammensætte den længe ventede konfirmationsfest, så dagen bliver lige præcis, som I alle har drømt om.

Lad os klare det hele

Hvis I ønsker jer en konfirmationsfest, hvor I kun skal bekymre jer om at have en dejlig dag med jeres gæster, er det et oplagt valg at lade os klare det hele – lige fra borddækning og servering til mad og drikkevarer.

Vi har mange års erfaring med både små og store selskaber og i særdeleshed, hvad konfirmanderne godt kan lide. Derfor er vores buffeter og menuer nøje sammensat, ligesom der også er mulighed for at vælge forskellige typer skrub-af-mad.

 

Kapacitet

Gammelrøj Herregård tilbyder de hyggeligste og idylliske selskabslokaler. Vi kan tilbyde lokaler af alle størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

Beliggenhed

Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen. Vi er derfor et populært valg til at samle venner og familie fra hele landet.

Bordopdækning til konfirmation

Mad ud af huset til konfirmation

Både vores buffet og 3 retters menu kan leveres som mad ud af huset – og vi leverer også til oplandet, som eksempel Fredericia og Haderslev.

Ring til os på telefon 20 75 08 80 eller kom forbi og se nærmere på omgivelserne.
Vi har åbent hus hver mandag fra 15 – 17.30 eller efter aftale,
uanset om du vil holde festen hos os eller ønsker at få leveret mad ud af huset.

Menuer


3 Retters

Forretter

Tarteletter

2 tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille

Rejecocktail

Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør

Hjemmelavet hønsesalat

Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør

Tunmousse med rejer

Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

Hovedretter

Gammeldags Svinekam med sprød svær

Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce

Sprængt oksebryst

Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce

Gammeldags oksesteg

Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce


Desserter

Pandekager med is og frisk frugt

Serveres med chokoladesauce og flødeskum

Gammelrøjs islagkage

med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

Frisk frugtsalat

Serveres med rørt vanilleis og chokolade

Fromage efter ønske

Serveres med chokolade, frugt og flødesauce

Buffét

Forret

Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.