Konfirmation


En konfirmationsfest skal være speciel, perfekt og mindeværdig, både for konfirmanden og for forældre og gæster. På Gammelrøj Herregård i Kolding har I mulighed for at sammensætte den længe ventede konfirmationsfest, så dagen bliver lige præcis, som I alle har drømt om.

Lad os klare det hele

Hvis I ønsker jer en konfirmationsfest, hvor I kun skal bekymre jer om at have en dejlig dag med jeres gæster, er det et oplagt valg at lade os klare det hele – lige fra borddækning og servering til mad og drikkevarer.

Vi har mange års erfaring med både små og store selskaber og i særdeleshed, hvad konfirmanderne godt kan lide. Derfor er vores buffeter og menuer nøje sammensat, ligesom der også er mulighed for at vælge forskellige typer skrub-af-mad.

 

Kapacitet

Gammelrøj Herregård tilbyder de hyggeligste og idylliske selskabslokaler. Vi kan tilbyde lokaler af alle størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

Beliggenhed

Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen. Vi er derfor et populært valg til at samle venner og familie fra hele landet.

Bordopdækning til konfirmation

Mad ud af huset til konfirmation

Både vores buffet og 3 retters menu kan leveres som mad ud af huset – og vi leverer også til oplandet, som eksempel Fredericia og Haderslev.

Ring til os på telefon 20 75 08 80 eller kom forbi og se nærmere på omgivelserne.
Vi har åbent hus hver mandag fra 15 – 17.30 eller efter aftale,
uanset om du vil holde festen hos os eller ønsker at få leveret mad ud af huset.

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement Pris pr. person, kr. 749,-
  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores Herregårds menukort menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement Pris pr. person, kr. 899,-

 

Menuer


3 Retters

Forretter

Tarteletter

2 store tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille

Rejecocktail

Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør

Hjemmelavet hønsesalat

Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør

Tunmousse med rejer

Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

Hovedretter

Gammeldags Svinekam med sprød svær

Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce

Sprængt oksebryst

Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce

Gammeldags oksesteg

Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce


Desserter

Pandekager med is og frisk frugt

Serveres med chokoladesauce og flødeskum

Gammelrøjs islagkage

med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

Frisk frugtsalat

Serveres med rørt vanilleis og chokolade

Fromage efter ønske

Serveres med chokolade, frugt og flødesauce

Buffét

Forret

Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.

3 Retters

Forretter

Varmrøget laks glaseret med honning
Serveres med concasse af tomat og gul peber. Dertil sauce verte

Cremet jordskokke suppe med krydderurter og bacon
Anrettes med persilleolie

Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål
Anrettes på bund af perlebyg

Cremet rilette af dampet fisk
Anrettes med urter, pluksalat og citron

Carpaccio af røget okse
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager, pluksalat

Udvalg af Tapas
Tærte med svampe,Flødeost og røget skinke
2 slags bruschetta
Anrettes med sæsonens salat og krydderurter

Hovedretter

Helstegt oksefilet
Serveres med sæsonens friske grøntsager
Tomatsalat og pommes rissolles
samt rødvinssauce
( Tillæg for oksemørbrad +30,- )

Saftig kalv
Stegt kalvecuvette med citron og rosmarin
Anrettes med pomme Anna samt sæsongrønt
Dertil mild pebersauce

Svinemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej
Serveres med tomat duxelles, grønt og hvide kartofler
Dertil skalotteløgsglace
Tillæg for oksemørbrad 45,-

Provencestegt dyreryg
Stegt med bacon og krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte kartofler
samt årstidens grønt og flødevildtsauce ( +25,- )

Rosastegt kalvefilet
Anrettes på bagte rodfrugter og timiankartofler
Serveres med fyldt tomat og spæde grøntsager
Dertil cognacsauce

Variation af Gris
Filet indbagt i bryst med krydderurter
Serveres med portvinssauce og svamperagout
Dertil ristede krydderkartofler og bagte urter

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter
Frisk frugt

Hvid chokolade og limemousse
Serveres med citronsorbet og mynte
samt chokoladesnirkel

Klassisk tiramisu
Italienske ladyfingers marineret i mocca.
Lagt i lag med mascarponecreme og jordbær

Pære og marcipan tærte
Serveres med vanilleis og cremefraiche
Samt frugtcoulis og bær

Bailey pannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade

Gammelrøjs iskage
med karamel, mandler og chokolade, pyntet med bær

Buffét

Forret

Varmrøget laks med krydderurtepesto og citron
Anrettet på spæde salater
Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål

Hovedret

Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
Helstegt oksefilet med rosmarin og timian
Farseret kalkunbryst stegt med bacon og krydderurter
Halv kartoffel, bagt og gratineret med pomme duchesse
Små stegte kartofler med krydderier
Al dente pasta vendt i pebertapanade
Årstidens friske salater og grønt
Hvedekerne salat med må bagte tomater og grillede peber.
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Dessert

 Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær