Herregårdsbryllup


Ønsker du dig en bryllupsfest i rammer, der både er autentiske, men også moderne og stilige, så du og dine gæster får en oplevelse ud over det sædvanlige med historiske referencer som ridderrustninger, gamle våben og synlige bjælker, men også stor komfort og optimale faciliteter?

Så er et Herregårdsbryllup på Gammelrøj måske noget, som du og din partner bør overveje. Her får I nemlig mulighed for at udleve jeres romantiske drømme i bygninger og med interiør, hvor I kan mærke historiens vingeslag, samtidig med at der bliver kræset for jer og jeres gæster med lækre og velsmagende retter fra et moderne køkken.

Brudepar fra hele landet

Fordi Kolding er nem at komme til med både bil og tog, uanset hvilket hjørne af landet, man bor i, har vi mange brudepar, der vælger at holde deres herregårdsbryllup hos os, selvom de ikke er bosat i området.

I særdeleshed også, fordi mange der stammer her fra egnen, nyder at komme hjem til brudens døbekirke og i øvrigt holde festen i nærheden af familie og barndomsvenner.  Dertil tilbyder vi også overnatning til de af jeres gæster, der måtte ønske dette.
Derudover er prisen på vores herregårdsbryllup attraktiv i forhold til mange andre steder – og så tilbyder vi i øvrigt lidt ud over det sædvanlige.

Her ses et billede af et brudepar i riddersalen.

Kapacitet

Gammelrøj Herregård tilbyder de hyggeligste og idylliske selskabslokaler. Vi kan tilbyde lokaler af alle størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

Beliggenhed

Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen. Vi er derfor et populært valg til at samle venner og familie fra hele landet.

Overnatning

Kommer jeres gæster langvejs fra eller har i af andre grunde brug for et værelse har i muligheden for at booke op til 19 dobbeltværelser, når i holder jeres fest på Gammelrøj Herregård.

Bliv viet i vores smukke område

Gammelrøj Herregård ligger i helt fantastisk smukke omgivelser, og nogle brudepar vælger også at få selve vielsen foretaget hos os, af en af de lokale giftefogeder. På den måde er både det formelle og det uformelle samlet på ét sted og der er noget særligt over et bryllup i det fri, nær gamle høje træer og masser af grøn natur.

Hvis I skulle have lyst til at komme på besøg og finde jer et helt præcist, og for jer perfekt sted i vores store område, er I meget velkomne til at aftale et besøg eller komme forbi om mandagen, hvor vi har Åbent Hus kl. 15.00-17.30

Programmet for vores Herregårdbryllup

Programmet for et Herregårdsbryllup kan tilpasses det enkelte par, så I får netop den bryllupsfest, som I ønsker jer.
Der samarbejdes i vid udstrækning med jer, så I har mulighed for at vælge den helt rette menu eller buffet.
Borddækning behøver I ikke at tænke på, da opdækning med duge, servietter, lys og blomster
samt betjening er inkluderet i prisen.

send os en Forespørgsel

Populære Bryllupspakker


  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement
    Pris pr. person, kr. 749,-

    Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
    Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores Herregårds menukort menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement
    Pris pr. person, kr. 899,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Skal I fejre noget ekstraordinært og ønsker I at blive forkælet ud over det sædvanlige,
så prøv vores gourmet fest med en udsøgt fire retters menu.
Tilberedt med de bedste råvarer efter de fineste franske tilberedningsmetoder.

Vores gourmet fest indeholder

  • Sablet velkomstdrink og snacks
  • Valgfri 4 retters Gourmet menu
    Valgt fra vores Gourmet menukort
  • Vin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebagt kransekage
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 1.099,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Start kl. 16.00 Kaffe, te (evt. medbragt bryllupskage)
øl, vin, sodavand og forskellige snacks

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    10 timers festarrangement 
    Pris pr. person, kr. 895,-

    Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
    Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
  • Start kl. 16.00 Kaffe, te
    (evt. medbragt bryllupskage)
    øl, vin, sodavand og forskellige snacks
  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffet
    Valgt fra vores Herregård menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
  • Betjening
    10 timers festarrangement
    Pris pr. person, kr. 1.045,-

    Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
    Tillæg for ekstra timer, kr. 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Ønsker I at blive forkælet ud over det sædvanlige,
så prøv vores gourmet fest med en udsøgt fire retters menu.
Tilberedt med de bedste råvarer efter de fineste franske tilberedningsmetoder.

Gourmet fest – også som gourmet bryllup
Start kl. 16.00 Kaffe, te (evt. medbragt bryllupskage)
øl, vin, sodavand og forskellige snacks

  • Sablet velkomstdrink og snacks
  • Valgfri 4 retters Gourmetmenu
    Valgt fra vores Gourmet menukort
  • Vin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebagt kransekage
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • 10 timers betjening

Pris pr. person, kr. 1.245,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

3 Retters

Forretter

Tarteletter

2 store tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille

Rejecocktail

Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør

Hjemmelavet hønsesalat

Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør

Tunmousse med rejer

Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

Hovedretter

Gammeldags Svinekam med sprød svær

Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce

Sprængt oksebryst

Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce

Gammeldags oksesteg

Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce


Desserter

Pandekager med is og frisk frugt

Serveres med chokoladesauce og flødeskum

Gammelrøjs islagkage

med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

Frisk frugtsalat

Serveres med rørt vanilleis og chokolade

Fromage efter ønske

Serveres med chokolade, frugt og flødesauce


Buffét

Forret

Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.

3 Retters

Forretter

Varmrøget laks glaseret med honning
Serveres med concasse af tomat og gul peber. Dertil sauce verte

Cremet jordskokke suppe med krydderurter og bacon
Anrettes med persilleolie

Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål
Anrettes på bund af perlebyg

Cremet rilette af dampet fisk
Anrettes med urter, pluksalat og citron

Carpaccio af røget okse
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager, pluksalat

Udvalg af Tapas
Tærte med svampe,Flødeost og røget skinke
2 slags bruschetta
Anrettes med sæsonens salat og krydderurter

Hovedretter

Helstegt oksefilet
Serveres med sæsonens friske grøntsager
Tomatsalat og pommes rissolles
samt rødvinssauce
( Tillæg for oksemørbrad +30,- )

Saftig kalv
Stegt kalvecuvette med citron og rosmarin
Anrettes med pomme Anna samt sæsongrønt
Dertil mild pebersauce

Svinemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej
Serveres med tomat duxelles, grønt og hvide kartofler
Dertil skalotteløgsglace
Tillæg for oksemørbrad 45,-

Provencestegt dyreryg
Stegt med bacon og krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte kartofler
samt årstidens grønt og flødevildtsauce ( +25,- )

Rosastegt kalvefilet
Anrettes på bagte rodfrugter og timiankartofler
Serveres med fyldt tomat og spæde grøntsager
Dertil cognacsauce

Variation af Gris
Filet indbagt i bryst med krydderurter
Serveres med portvinssauce og svamperagout
Dertil ristede krydderkartofler og bagte urter

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter
Frisk frugt

Hvid chokolade og limemousse
Serveres med citronsorbet og mynte
samt chokoladesnirkel

Klassisk tiramisu
Italienske ladyfingers marineret i mocca.
Lagt i lag med mascarponecreme og jordbær

Pære og marcipan tærte
Serveres med vanilleis og cremefraiche
Samt frugtcoulis og bær

Bailey pannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade

Gammelrøjs iskage
med karamel, mandler og chokolade, pyntet med bær


Buffét

Forret

Varmrøget laks med krydderurtepesto og citron
Anrettet på spæde salater
Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål

Hovedret

Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
Helstegt oksefilet med rosmarin og timian
Farseret kalkunbryst stegt med bacon og krydderurter
Halv kartoffel, bagt og gratineret med pomme duchesse
Små stegte kartofler med krydderier
Al dente pasta vendt i pebertapanade
Årstidens friske salater og grønt
Hvedekerne salat med må bagte tomater og grillede peber.
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Dessert

 Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

4 Retters

Forretter

Duet af Berberiand
Røget bryst med appelsin og karamel
Andepaté med portvin
Serveres med krydderurtesalat

Hummerbisque
Anrettes med skaldyr og urter
Samt trøffelolie

Røget dyrekølle
Carpaccio af røget dyrekølle
Serveres med krydderurtesalat samt Ravigottecreme

Mellemretter

Foiegrasterrine
Anrettes med ristet maltbrød
og syltede tomater
Dertil ristede mandler og friseesalat

Langtidsbrassieret svinekæbe
Anrettes i morkelsky
Dertil pure af pastinak

Tårn af skaldyr og svampe
Anrettes i intens sky med chili og krydderurter
Serveres med marinerede
spæde grøntsager

Hovedretter

Cognac flamberet oksemørbrad, bagt med foiegras
Serveres med skovsvampestuvning i kartoffelkurv, spæde grøntsager
samt smørpisket madeiraglace og kartoffelsouffle

Dyrefilet i kastanie og soufflefars
Helstegt dyrefilet bagt i fars med kastanier og krydderurter.
Anrettes med tærte af kartoffel og gulerødder
Serveres med marinerede svampe og terrine af rodfrugter samt portvinssauce

Kalvemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej.
Serveres med pomme Anna, tomat duxelles, ærter franchaise og bønner i bacon
Dertil skalotteløgsglace

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vanilleparfait, bærcoulie, chokoladegitter
Frisk frugt og citroncremefraiche

Pære og marcipan tærte
Serveres med vaniljeis og cremefraiche
samt frugtcoulis og bær

Bailey’spannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade


Buffét

Forret

Letrøget andebryst – Serveres på syltede rødløg og pluksalat
Alt godt fra havet – Symfoni af fisk og skaldyr, anrettes med spæde salater og dressing
Terrine af forskellige svampe – Svøbt i landskinke og anrettet med tomatkompot

Hovedret

Oksemørbrad stegt med friske krydderurter
Langtidsstegt svinebryst i intens sauce med brunoise af urter
Mør og rosastagt kalvecuvette med citron og rosmarin
Compot af forskellige løg
Salat af perlebyg med krydderurter og knust feta
Små svampetimbaler
Bagt sæsongrønt i koncentreret persillepesto
Kartoffelsouffle
Pomme Anna
Bordelaise sauce lavet på rødvin

Dessert

Udvalg af kage, fromage og iskage
Kransekage
Frugt

Vælg én af følgende muligheder
  • Tapas bord: Pølser, oste, paté, tapanader, oliven og godt rustik brød (+20,- kr. pr. person.)
  • Trekant Sandwich med forskelligt fyld
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Suppe efter ønske
    F.eks: Klar-, Asparges-, Gullash-, Karry-,
    Kartoffel/Porre- el. Fransk løgsuppe
  • Biksemad med rugbrød, rødbeder og spejlæg
  • Æggekage med bacon, tomat , rødbeder og purløg
  • Hotdogs med det hele
  • Skipperlabskovs med smør, rødbeder og purløg
  • Stort pølsebord med lune retter og pålæg ( +25,- )

Menuer