Barnedåb på Gammelrøj Herregård


Barnedåb – eller blot dåb – er en stor begivenhed. Ofte efterfølges den af en dåbsfest og det kan af og til kræve lokaler, som kan rumme mange gæster. På Gammelrøj Herregård i Kolding kan I afholde dåbsfesten – efter en vel overstået barnedåb i kirken – og vi kan både lægge lokaler til og sørge for at I får noget godt at spise.

Vælger I selv at afholde barnets dåbsfest, har I stadig mulighed for at bestille maden hos Gammelrøj Herregård, da vi tilbyder mad ud af huset.

Se mad ud af huset tilbud

Hold dåbsfest på Gammelrøj Herregård

Vælger I at bruge vores lokaler til dåbsfesten, har I flere muligheder med hensyn til mad. Gammelrøj Herregård kan fx byde på brunchbuffet eller frokostbuffet.

Brunchbuffet’en indeholder de klassiske brunchelementer fordelt ud over det lune: røræg, leverpostej – det kolde: laks, ost, pølse – det søde: frugt, pålægschokolade, pandekager – brød: croissanter, rundstykker, franskbrød, rugbrød – drikkevarer: Juice, mælk, kaffe og te.

Gammelrøj Herregård tilbyder også en lækker frokostbuffet. Den indeholder blandt andet marinerede sild, æg og rejer, roastbeef, lun leverpostej, frikadeller, ribbenssteg, laks og lune fiskefileter, ost og frugt og naturligvis brød til. Derudover er isvand, sodavand og øl inkluderet i prisen, lige som kaffe og te med småkager.

Har du spørgsmål vedrørende barnedåb og dåbsfest på Gammelrøj Herregård, er du meget velkommen til at kontakte Bettina på telefonnummer 20 75 08 80 eller sende en email på info@gammelroj.dk

Kapacitet

Gammelrøj Herregård tilbyder de hyggeligste og idylliske selskabslokaler. Vi kan tilbyde lokaler af alle størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

Beliggenhed

Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen. Vi er derfor et populært valg til at samle venner og familie fra hele landet.

Send os en forespørgsel

Populære Barnedåbspakker


  • Det lune
    Røræg, bacon og brunch pølse
    Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Det kolde
    Røget laks med asparges
    2 slags ost
    Spegepølse og rullepølse
  • Det søde
    Marmelade
    Skåret frugt
    Smør
    Pålægschokolade
    Pandekager med sirup
  • Brød
    Mini croissanter
    Rundstykker
    Franskbrød
    Rugbrød
  • Drikkevarer
    Juice og mælk
    Kaffe og the

    Velkomstdrink (bobler) 30,-
    Sodavand   28,-
    Øl   32,-

    Pris inkl. moms, Kr. 290,- pr. person for 4 timer
    ved minimum 20 personer
    Prisen er inkl. opdækning med stofduge.

  • Frokostbuffet
  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Æg og rejer med tomat og mayonaise
  • Roastbeef med remoulade og ristede løg
  • Lun Leverpostej med champignon og bacon
  • Lun fiskefilet med citron og remoulade
  • Krydderbagt laks med krydderdressing
  • Mørbrad ala creme
  • Små frikadeller med rødbeder
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ost og frugt
  • Rugbrød, lyst brød og smør
  • Inkl. fri isvand, sodavand og øl
  • Kaffe og te med hjemmebag

    Pris inkl. moms, Kr. 420,- pr. person for 4 timer
  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffet
    Valgt fra vores Klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    5 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 529,-

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffet
    Vælg blandt vores Klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    6 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 609,-

3 Retters

Forretter

Tarteletter

2 store tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille

Rejecocktail

Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør

Hjemmelavet hønsesalat

Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør

Tunmousse med rejer

Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

Hovedretter

Gammeldags Svinekam med sprød svær

Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce

Sprængt oksebryst

Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce

Gammeldags oksesteg

Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce


Desserter

Pandekager med is og frisk frugt

Serveres med chokoladesauce og flødeskum

Gammelrøjs islagkage

med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

Frisk frugtsalat

Serveres med rørt vanilleis og chokolade

Fromage efter ønske

Serveres med chokolade, frugt og flødesauce


Buffét

Forret

Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.

3 Retters

Forretter

Varmrøget laks glaseret med honning
Serveres med concasse af tomat og gul peber. Dertil sauce verte

Cremet jordskokke suppe med krydderurter og bacon
Anrettes med persilleolie

Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål
Anrettes på bund af perlebyg

Cremet rilette af dampet fisk
Anrettes med urter, pluksalat og citron

Carpaccio af røget okse
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager, pluksalat

Udvalg af Tapas
Tærte med svampe,Flødeost og røget skinke
2 slags bruschetta
Anrettes med sæsonens salat og krydderurter

Hovedretter

Helstegt oksefilet
Serveres med sæsonens friske grøntsager
Tomatsalat og pommes rissolles
samt rødvinssauce
( Tillæg for oksemørbrad +30,- )

Saftig kalv
Stegt kalvecuvette med citron og rosmarin
Anrettes med pomme Anna samt sæsongrønt
Dertil mild pebersauce

Svinemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej
Serveres med tomat duxelles, grønt og hvide kartofler
Dertil skalotteløgsglace
Tillæg for oksemørbrad 45,-

Provencestegt dyreryg
Stegt med bacon og krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte kartofler
samt årstidens grønt og flødevildtsauce ( +25,- )

Rosastegt kalvefilet
Anrettes på bagte rodfrugter og timiankartofler
Serveres med fyldt tomat og spæde grøntsager
Dertil cognacsauce

Variation af Gris
Filet indbagt i bryst med krydderurter
Serveres med portvinssauce og svamperagout
Dertil ristede krydderkartofler og bagte urter

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter
Frisk frugt

Hvid chokolade og limemousse
Serveres med citronsorbet og mynte
samt chokoladesnirkel

Klassisk tiramisu
Italienske ladyfingers marineret i mocca.
Lagt i lag med mascarponecreme og jordbær

Pære og marcipan tærte
Serveres med vanilleis og cremefraiche
Samt frugtcoulis og bær

Bailey pannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade

Gammelrøjs iskage
med karamel, mandler og chokolade, pyntet med bær


Buffét

Forret

Varmrøget laks med krydderurtepesto og citron
Anrettet på spæde salater
Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål

Hovedret

Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
Helstegt oksefilet med rosmarin og timian
Farseret kalkunbryst stegt med bacon og krydderurter
Halv kartoffel, bagt og gratineret med pomme duchesse
Små stegte kartofler med krydderier
Al dente pasta vendt i pebertapanade
Årstidens friske salater og grønt
Hvedekerne salat med må bagte tomater og grillede peber.
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Dessert

 Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

4 Retters

Forretter

Duet af Berberiand
Røget bryst med appelsin og karamel
Andepaté med portvin
Serveres med krydderurtesalat

Hummerbisque
Anrettes med skaldyr og urter
Samt trøffelolie

Røget dyrekølle
Carpaccio af røget dyrekølle
Serveres med krydderurtesalat samt Ravigottecreme

Mellemretter

Foiegrasterrine
Anrettes med ristet maltbrød
og syltede tomater
Dertil ristede mandler og friseesalat

Langtidsbrassieret svinekæbe
Anrettes i morkelsky
Dertil pure af pastinak

Tårn af skaldyr og svampe
Anrettes i intens sky med chili og krydderurter
Serveres med marinerede
spæde grøntsager

Hovedretter

Cognac flamberet oksemørbrad, bagt med foiegras
Serveres med skovsvampestuvning i kartoffelkurv, spæde grøntsager
samt smørpisket madeiraglace og kartoffelsouffle

Dyrefilet i kastanie og soufflefars
Helstegt dyrefilet bagt i fars med kastanier og krydderurter.
Anrettes med tærte af kartoffel og gulerødder
Serveres med marinerede svampe og terrine af rodfrugter samt portvinssauce

Kalvemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej.
Serveres med pomme Anna, tomat duxelles, ærter franchaise og bønner i bacon
Dertil skalotteløgsglace

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vanilleparfait, bærcoulie, chokoladegitter
Frisk frugt og citroncremefraiche

Pære og marcipan tærte
Serveres med vaniljeis og cremefraiche
samt frugtcoulis og bær

Bailey’spannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade


Buffét

Forret

Letrøget andebryst – Serveres på syltede rødløg og pluksalat
Alt godt fra havet – Symfoni af fisk og skaldyr, anrettes med spæde salater og dressing
Terrine af forskellige svampe – Svøbt i landskinke og anrettet med tomatkompot

Hovedret

Oksemørbrad stegt med friske krydderurter
Langtidsstegt svinebryst i intens sauce med brunoise af urter
Mør og rosastagt kalvecuvette med citron og rosmarin
Compot af forskellige løg
Salat af perlebyg med krydderurter og knust feta
Små svampetimbaler
Bagt sæsongrønt i koncentreret persillepesto
Kartoffelsouffle
Pomme Anna
Bordelaise sauce lavet på rødvin

Dessert

Udvalg af kage, fromage og iskage
Kransekage
Frugt

Festlokaler & selskabslokaler


Riddersalen på Gammelrøj Herregård og vores Festpavillon i parken, byder på de ideelle lokaler til enhver form for festlig begivenhed. Uanset om det gælder et bryllup, en rund fødselsdag, et sølvbryllup, firmafest, konfirmation eller andet man ønsker at fejre i smukke naturlige omgivelser så har vi de perfekte festlokaler til at danne rammerne.

  • Riddersalen
    Riddersalen
    Kapacitet til 81 personer ved rundborde og 90 ved langborde.
  • Festpavillion
    Festpavillion
    Kapacitet til 200 personer.
  • Konferencen
    Konferencen
    Kapacitet til 40 personer ved langborde og 36 personer med rundborde.

Skulle I have lyst til at arrangere en “temafest”, kommer vi gerne med forslag og står for selve arrangementet.

Bryllup

Hold et vaske ægte herregårds bryllup på Gammelrøj Herregård. Find mere information her.

Konfirmation

Fejr den unge konfirmand i smukke naturlige rammer. Find mere information her.

Barnedåb

På Gammelrøj Herregård kan I afholde dåbsfesten – efter en vel overstået barnedåb i kirken

Mindestund

Mindesammenværd i rolige omgivelser.
Vores lokaler er hyggelige og kan indrettes til både små og store arrangementer

Julefrokost

Gammelrøj Herregård har de skønneste rammer til afholdelse af julefrokost. Flotte lokaler med plads op til 90 personer.

FESTARRANGEMENTER

Uanset hvilken fest du skal holde har vi rammerne til at skabe en uforglemmelig aften. Se alle vores festpakker her.