Festarrangementer


Selvskabslokaler, festlokaler - Gammelrøj Herregård

De perfekte festlokaler

Uanset hvilken form for fest man skal holde, kan vi hos Gammelrøj Herregård tilbyde de mest hyggelige og idylliske selskabslokaler man kan forestille sig. Det er blandt andet også derfor at Gammelrøj Herregård er et utrolig populært sted at vælge, når der skal bookes festlokaler i Kolding.

Herregården har en spændende historie, der daterer helt tilbage til 1600-tallet og dele af den er bygget af sten fra Koldinghus. Gulvene i vores flotte selskabslokaler, er eksempelvis magen til det, der er i Riddersalen på Koldinghus. Gammelrøj Herregård er dekoreret med masser af flot inventar som gamle våben og synlige bjælker, derfor er et arrangement i vores festlokaler også en charmerende rejse tilbage i tiden.

Festlokaler, klar til at gæsterne ankommer

Kapacitet

Gammelrøj Herregård tilbyder de hyggeligste og idylliske selskabslokaler. Vi kan tilbyde lokaler af alle størrelser, samt vores Festpavillon med kapacitet til over 200 gæster

Beliggenhed

Gammelrøj Herregård ligger centralt i Danmark, i kort afstand fra motorvejen. Vi er derfor et populært valg til at samle venner og familie fra hele landet.

Overnatning

Kommer jeres gæster langvejs fra eller har i af andre grunde brug for et værelse har i muligheden for at booke op til 19 dobbeltværelser, når i holder jeres fest på Gammelrøj Herregård.

Selskaber


Bryllup på HerregårdKonfirmationBarnedåbMindestundJulefrokost

Populære Festpakker


Korte festpakker

  • Det lune
    Røræg, bacon og brunch pølse
    Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Det kolde
    Røget laks med asparges
    2 slags ost
    Spegepølse og rullepølse
  • Det søde
    Marmelade
    Skåret frugt
    Smør
    Pålægschokolade
    Pandekager med sirup
  • Brød
    Mini croissanter
    Rundstykker
    Franskbrød
    Rugbrød
  • Drikkevarer
    Juice og mælk
    Kaffe og theVelkomstdrink (bobler) 30,-
    Sodavand   28,-
    Øl   32,-

Pris inkl. moms, Kr. 290,- pr. person for 4 timer
ved minimum 20 personer
Prisen er inkl. opdækning med stofduge.

  • Frokostbuffet
  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Æg og rejer med tomat og mayonaise
  • Roastbeef med remoulade og ristede løg
  • Lun Leverpostej med champignon og bacon
  • Lun fiskefilet med citron og remoulade
  • Krydderbagt laks med krydderdressing
  • Mørbrad ala creme
  • Små frikadeller med rødbeder
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ost og frugt
  • Rugbrød, lyst brød og smør
  • Inkl. fri isvand, sodavand og øl
  • Kaffe og te med hjemmebag

    Pris inkl. moms, Kr. 420,- pr. person for 4 timer
  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffet
    Vælg blandt vores Klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    5 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 529,-

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffet
    Vælg blandt vores Klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    6 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 609,-

8 timers pakker

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 749,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores Herregårds menukort menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 899,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Skal I fejre noget ekstraordinært eller ønsker I at blive forkælet ud over det sædvanlige,
så prøv vores gourmet fest med en udsøgt fire retters menu.
Tilberedt med de bedste råvarer efter de fineste franske tilberedningsmetoder.

Vores gourmet fest indeholder

  • Sablet velkomstdrink og snacks
  • Valgfri 4 retters Gourmet menu
    Valgt fra vores Gourmet menukort
  • Vin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebagt kransekage
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    8 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 1.099,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

10 timers pakker

Start f.eks kl. 16.00 med kaffe, te og snacks
øl, vin, sodavand

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores klassiske menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
  • Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    10 timers festarrangement
    Pris pr. person, kr. 895,-

    Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
    Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-
Start f.eks kl. 16.00 med kaffe, te og snacks
øl, vin, sodavand

  • Velkomstdrink
  • Valgfri 3 retters menu eller buffét
    Valgt fra vores Herregårds menukort menukort
  • Hvidvin, rødvin, dessertvin
    Øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebag
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • Betjening
    10 timers festarrangement
    Pris pr. person, kr. 1.045,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Skal I fejre noget ekstraordinært eller ønsker I at blive forkælet ud over det sædvanlige,
så prøv vores gourmet fest med en udsøgt fire retters menu.
Tilberedt med de bedste råvarer efter de fineste franske tilberedningsmetoder.

Start f.eks kl. 16.00 med kaffe, te og snacks
øl, vin, sodavand

 

  • Sablet velkomstdrink og snacks
  • Valgfri 4 retters Gourmetmenu
    Valgt fra vores Gourmet menukort
  • Vin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
  • Kaffe/te med hjemmebagt kransekage
    Cognac eller Bailey
  • Valgfri natmad
  • Opdækning med stofduge og servietter, blomster og lys
  • 10 timers betjening

Pris pr. person, kr. 1.245,-

Tillæg for fri bar med drinks og shots – efter middagen, kr. 149,- pr. person.
Tillæg for ekstra timer, 80,- pr. person pr. time, hvis drinkspakke er valgt, kr. 100,-

Andre

Velkomstdrink

Valgfri 3 retters menu eller buffet
Vælg fra vores Klassiske menukort

Hvidvin, rødvin, dessertvin
Øl og vand ad libitum under hele arrangementet

Kaffe/te med hjemmebag

Valgfri natmad

Opdækning med stof duge, servietter, blomster og lys
Betjening
8 timers festarrangement

Pris pr. person, kr. 649,-

Arrangementet kan ikke foregå på en helligdag eller konfirmationsdage

Når sommeren er over os, er der intet som en hyggelig sommerfest.
Lad jer forkæle med god mad og drikke i vores smukke festpavillon.
Perfekt til firmaarrangementer eller private fester.

Grillbuffet:

Møre oksebøffer, Grillet skinkesteg med svær, grillpølser og kyllingebryst
Lækre salater efter årstiden
Flødekartofler og kartoffelsalat
Sauce
*
Kaffe/te med hjemmebag
Opdækning med stofduge, blomster og lys.
Betjening
5 timers arrangement
Pris pr. person, kr. 375,-
Minimum 20 personer

Hvid- og rødvin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
Pris pr. person, kr. 149,-
Ønskes forret eller dessert kan dette tilkøbes for kr. 59,-

Menuer


3 Retters

Forretter

Tarteletter

2 store tarteletter med høns i asparges
Anrettes med tomat og persille

Rejecocktail

Flot anrettet med icebergsalat, dressing,
asparges, citron, dild og kaviar.
Serveres med brød og smør

Hjemmelavet hønsesalat

Anrettes med bacon og frisk ananas.
Serveres med brød og smør

Tunmousse med rejer

Pyntes med mayonnaise, dild, tomat og citron
Serveres med brød og smør

Hovedretter

Gammeldags Svinekam med sprød svær

Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål,
halve æbler samt flødesauce

Sprængt oksebryst

Serveres med peberrodssauce, hvide kartofler og sæsongrønt
Dertil asier og flødepeberrod

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med brunede og
hvide kartofler, friske grøntsager,
waldorffsalat samt vildtsauce

Gammeldags oksesteg

Serveres med glaserede perleløg, grøntsager og
hvide kartofler samt flødesauce


Desserter

Pandekager med is og frisk frugt

Serveres med chokoladesauce og flødeskum

Gammelrøjs islagkage

med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

Frisk frugtsalat

Serveres med rørt vanilleis og chokolade

Fromage efter ønske

Serveres med chokolade, frugt og flødesauce


Buffét

Forret

Krydderbagt laks med rejer på sprød salat og dressing
Gammelrøjs Ceasar salat med kylling, croutons, sprød bacon parmesan og æg
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Rosa stegt cuvette af ungkvæg
Stegt marineret svinekam med sprød svær
Helstegt kalkunbryst med bacon og krydderurter
Smør ristede kartofler med persille
Klassiske flødekartofler
Grøntsagstærter med æg og ost
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg samt basilikum
Fyldig salat med sæson grønt og purløgsdressing
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Valgfri dessert

Frisk frugtsalat med rørt is og chokolade
eller
Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær.

3 Retters

Forretter

Varmrøget laks glaseret med honning
Serveres med concasse af tomat og gul peber. Dertil sauce verte

Cremet jordskokke suppe med krydderurter og bacon
Anrettes med persilleolie

Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål
Anrettes på bund af perlebyg

Cremet rilette af dampet fisk
Anrettes med urter, pluksalat og citron

Carpaccio af røget okse
Anrettes med hjemmelavet pesto, tomat relish, parmesanflager, pluksalat

Udvalg af Tapas
Tærte med svampe,Flødeost og røget skinke
2 slags bruschetta
Anrettes med sæsonens salat og krydderurter

Hovedretter

Helstegt oksefilet
Serveres med sæsonens friske grøntsager
Tomatsalat og pommes rissolles
samt rødvinssauce
( Tillæg for oksemørbrad +30,- )

Saftig kalv
Stegt kalvecuvette med citron og rosmarin
Anrettes med pomme Anna samt sæsongrønt
Dertil mild pebersauce

Svinemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej
Serveres med tomat duxelles, grønt og hvide kartofler
Dertil skalotteløgsglace
Tillæg for oksemørbrad 45,-

Provencestegt dyreryg
Stegt med bacon og krydderurter
Serveres med waldorffsalat, nøddebagte kartofler
samt årstidens grønt og flødevildtsauce ( +25,- )

Rosastegt kalvefilet
Anrettes på bagte rodfrugter og timiankartofler
Serveres med fyldt tomat og spæde grøntsager
Dertil cognacsauce

Variation af Gris
Filet indbagt i bryst med krydderurter
Serveres med portvinssauce og svamperagout
Dertil ristede krydderkartofler og bagte urter

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vaniljeparfait, bærcoulis, chokoladegitter
Frisk frugt

Hvid chokolade og limemousse
Serveres med citronsorbet og mynte
samt chokoladesnirkel

Klassisk tiramisu
Italienske ladyfingers marineret i mocca.
Lagt i lag med mascarponecreme og jordbær

Pære og marcipan tærte
Serveres med vanilleis og cremefraiche
Samt frugtcoulis og bær

Bailey pannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade

Gammelrøjs iskage
med karamel, mandler og chokolade, pyntet med bær


Buffét

Forret

Varmrøget laks med krydderurtepesto og citron
Anrettet på spæde salater
Indbagt kyllingebryst
Kyllingebryst indbagt i soufflefars med saute af kål

Hovedret

Svinemørbrad svøbt i landskinke og stegt på urtebrunoise
Helstegt oksefilet med rosmarin og timian
Farseret kalkunbryst stegt med bacon og krydderurter
Halv kartoffel, bagt og gratineret med pomme duchesse
Små stegte kartofler med krydderier
Al dente pasta vendt i pebertapanade
Årstidens friske salater og grønt
Hvedekerne salat med må bagte tomater og grillede peber.
Bordelaise sauce lavet på rødvin
Brød og smør

Dessert

 Gammelrøjs iskage med karamel, mandler og chokolade.
Pyntet med bær

4 Retters

Forretter

Duet af Berberiand
Røget bryst med appelsin og karamel
Andepaté med portvin
Serveres med krydderurtesalat

Hummerbisque
Anrettes med skaldyr og urter
Samt trøffelolie

Røget dyrekølle
Carpaccio af røget dyrekølle
Serveres med krydderurtesalat samt Ravigottecreme

Mellemretter

Foiegrasterrine
Anrettes med ristet maltbrød
og syltede tomater
Dertil ristede mandler og friseesalat

Langtidsbrassieret svinekæbe
Anrettes i morkelsky
Dertil pure af pastinak

Tårn af skaldyr og svampe
Anrettes i intens sky med chili og krydderurter
Serveres med marinerede
spæde grøntsager

Hovedretter

Cognac flamberet oksemørbrad, bagt med foiegras
Serveres med skovsvampestuvning i kartoffelkurv, spæde grøntsager
samt smørpisket madeiraglace og kartoffelsouffle

Dyrefilet i kastanie og soufflefars
Helstegt dyrefilet bagt i fars med kastanier og krydderurter.
Anrettes med tærte af kartoffel og gulerødder
Serveres med marinerede svampe og terrine af rodfrugter samt portvinssauce

Kalvemørbrad Wellington
Indbagt med landskinke og champignon i butterdej.
Serveres med pomme Anna, tomat duxelles, ærter franchaise og bønner i bacon
Dertil skalotteløgsglace

Desserter

Fransk chokoladekage
Anrettes med vanilleparfait, bærcoulie, chokoladegitter
Frisk frugt og citroncremefraiche

Pære og marcipan tærte
Serveres med vaniljeis og cremefraiche
samt frugtcoulis og bær

Bailey’spannacotta
Serveres med champagnesorbet og citronmelisse
samt marineret frugt og chokolade


Buffét

Forret

Letrøget andebryst – Serveres på syltede rødløg og pluksalat
Alt godt fra havet – Symfoni af fisk og skaldyr, anrettes med spæde salater og dressing
Terrine af forskellige svampe – Svøbt i landskinke og anrettet med tomatkompot

Hovedret

Oksemørbrad stegt med friske krydderurter
Langtidsstegt svinebryst i intens sauce med brunoise af urter
Mør og rosastagt kalvecuvette med citron og rosmarin
Compot af forskellige løg
Salat af perlebyg med krydderurter og knust feta
Små svampetimbaler
Bagt sæsongrønt i koncentreret persillepesto
Kartoffelsouffle
Pomme Anna
Bordelaise sauce lavet på rødvin

Dessert

Udvalg af kage, fromage og iskage
Kransekage
Frugt

Vælg imellem én af følgende muligheder
  • Tapas bord: Pølser, oste, paté, tapanader, oliven og godt rustik brød (+20,- kr. pr. person.)
  • Trekant Sandwich med forskelligt fyld
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Suppe efter ønske
    F.eks: Klar-, Asparges-, Gullash-, Karry-,
    Kartoffel/Porre- el. Fransk løgsuppe
  • Biksemad med rugbrød, rødbeder og spejlæg
  • Æggekage med bacon, tomat , rødbeder og purløg
  • Hotdogs med det hele
  • Skipperlabskovs med smør, rødbeder og purløg
  • Stort pølsebord med lune retter og pålæg ( +25,- )